Vasárnapi híreink: Nagyböjt 2. vasárnap

  1. Márc. 1-től hallható az online Szellemi műhely: Horváth Pállal: Jezsuita atyák a spanyol egyház 16-17. századi életében.
  2. Nagyböjtben minden pénteken 17:15-kor keresztutat végzünk utána 18.00-kor a szentmise következik. Sok szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket erre a közös ájtatosságra!Ezeken a keresztúti alkalmakon mindig kápolnaközösségünk egy-egy kisebb közössége vezeti az elmélkedéseket. Legközelebb, március 5-én az egyik házasközösségünk, Németh István vezetésével.
  3. Templomunkban minden csütörtökön 18.00-19.00 csendes szentségimádásra van lehetőség. Minden hónap harmadik csütörtökjén pedig ifjúsági – gitáros szentségimádást szervezünk.
  4. A Szalézi Ifjúsági Mozgalom szervezésében online lelki napokat tartunk a Nagyböjt folyamán három korosztályban.

Március 6-án (szombaton) a 24-35 éveseknek (erre most keddig lehet jelentkezni),

március 20-án (szombaton) a 14-18 éveseknek és a 18-24 éves korosztályoknak.

Szeretettel várunk mindenkit egy kis elcsendesedésre! Regisztráció és információk az alábbi linkeken:

14-18 éveseknek jelentkezés

18-24 éveseknek jelentkezés

24-35 éveseknek jelentkezés

  1. A Katolikus Karitász a nagyböjtben tartós élelmiszergyűjtést tart március 7 – 14. között. Az adományokat a templomunk bejárata közelében elhelyezett dobozokban gyűjtjük a szentmisék idejében. A szegények megsegítéséért végzett fáradozásukat hálásan köszönjük!Telefonos adományozásra is van lehetőség, bármely hálózatból a 1356 hívásával 500 Ft támogatást adunk.További részletek itt.
  2. Aggodalommal kísérjük figyelemmel a járvány fokozott újbóli terjedését. Ezért kérjük, hogy templomunkban szigorúan tartsuk meg az egymástól való távolságot (kivétel: a családok) és viseljünk maszkot. Azoknak, akik önmagukat vagy környezetüket veszélyeztetve érzik ajánljuk, hogy online formában kövessék a szentmiséket és a nagyböjt ájtatosságokat.
  3. Ma a katolikus iskolák javára gyűjtünk. Várjuk a kedves hívek nagylelkű támogatását!

 Szeretettel köszönjük minden kedves testvérünket, akik ezen a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat!