Vasárnapi hirdetések – 2018. február 18.

  1. Február 19-én (hétfőn) folytatódik Dér Katalin vezetésével a Bibliakör. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kezdés 20:00 órakor a Don Bosco Kultúrteremben.
  2. A korábbi évekhez hasonlóan idén is tervezünk lelki félnapot felnőtteknek. Idén – a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében is – szeretnénk ezt kibővíteni, és minden korosztály számára megszervezni! Az eseményre, melynek címe “Uram, add nekem az élő vizet!“, március 3-án, szombaton délután/este kerül majd sor.  A felnőtt program alatt lesz idén “gyerekvigyázás” (lelki program), amelyre a nagyobb gyerekeket is várjuk (3-14 éves korig). A felnőttek és a gyerekek programja egy rövid szentségimádással zárul, amely egyben a kezdete a fiatalok (középiskolások, egyetemisták) lelki estjének. Az ő programjuk ezt követően agapéval folytatódik, majd kiscsoportokban érdekes és mély témákról beszélgetve, valamint  imádsággal folytatódik.
  • 14:00-18:00 – felnőttek, illetve gyerekek
  • 17:00-21:30 – fiatalok (középiskolások, egyetemisták)

Hívjatok meg bátran ismerősöket, barátokat is, az esemény nem zártkörű! 🙂

  • Március 9 – 10 /péntek – szombat/ között tartjuk a „24 óra együtt az Úrért” elnevezésű szentségimádásunkat. Bár szombat munkanap, várjuk a kedves testvéreket a Boldog Sándor István kápolnánkba. (Időpontok, beosztások később lesznek olvashatóak)
  1. A Nagyböjti időszak Keresztútjait a szokásos időben, péntekenként, az esti szentmisék előtt, 17.15 órakor tartjuk templomunkban. Alatta gyónási lehetőséget is biztosítunk! Ezen kívül szerdánként 20.00 órai kezdettel is elvégezzük a Keresztút szép imádságát.
  • Február 22: Szent Péter apostol székfoglalása – ünnep
  • Február 24: Szent Mátyás apostol ünnepe