Vasárnapi hirdetések – 2018. február 11.

  1. Február 12-én (hétfőn) folytatódik Horváth Pál vezetésével a Szalézi Szellemi Műhely. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kezdés: 20.00 órakor a Don Bosco Kultúrteremben.
  2. Február 14-én Hamvazószerda, a Nagyböjt első napja, szigorú böjti nap! Hétköznapi miserendet tartunk ugyan, de az esti 18.00 órai Szentmise is a templomban lesz megtartva, utána 20.00 órakor Keresztúti imádságot végzünk! Akinek jó ez az időpont, azt szeretettel hívjuk és várjuk csendes imádságunkra! (A hamvazást Nagyböjt 1. vasárnapján – a jövő héten – megismételjük.)
  3. Február 14-én, Hamvazószerdán a 18.00 órai szentmisére hívunk minden oratóriumba vagy kisközösségbe járó, hittanos vagy ministráns gyermeket, fiatalt, hogy közösen kezdjük meg a nagyböjti készületünket!
  4. Február 15-én, csütörtökön ifjúsági szentségimádást tartunk 19-20 óra között a kápolnában.
  5. Február 16-án (pénteken) nem lesz Oratórium!
  6. A Nagyböjti időszak Keresztútjait a szokásos időben, péntekenként, az esti szentmisék előtt, 17.15 órakor tartjuk templomunkban. – Az imavezetők beosztása a Hirdetőtáblán olvasható. Ezen kívül szerdánként 20.00 órai kezdettel is elvégeznénk ezt a szép imádságot, hogy azok is részt tudjanak venni, akiknek ez az időpont kedvezőbb lehet.