Vasárnapi hirdetések – 2018. április 29.

  1. Holnap; április 30-án, este 20.00 órakor ELMARAD a Bibliakör. Legközelebb május 7-én lesz a szalézi Szellemi Műhely, Horváth Pál vezetésével.
  2. Május hónapban, minden esti szentmise előtt elimádkozzuk a Lorettói litániát, Mennyei Édesanyánk tiszteletére. Ezen imádságainkat hétköznap csendesen, szombaton és vasárnap pedig orgonás kísérettel végezzük, 17.45 órai kezdettel! Május 1-én pedig a munkás Szent Józsefet is köszöntjük!
  3. Május 4: Elsőpéntek. Szentségimádásunkat a szentmise után, 19.00 órai kezdettel tartjuk. Ezen a napon van Szent Flórián vértanú emléknapja, aki a tűzoltók és egyben a III. kerület védőszentje is.
  4. Május 5 – 6: Péliföldszentkereszti búcsú. Külön kiemelnénk, hogy a május 5-i szentmisét, amely 17.00 órakor kezdődik, Baji János szalézi atya /közösségünk tagja/ mutatja be, gyémántmiséje alkalmából!
  5. Készülünk a gyermekek Elsőáldozására is! Az oltártól vihetőek nevek, egy rövid imádsággal. A gyerekek elsőáldozásáig családjainkban is imádkozhatunk Értük, hogy a Szentháromság egy Istennek mindig kedve teljék az Ő életükben!
  6. Az óbudai Szalézi Munkatársi közösség – immár harmadszor – nyílt alkalomra vár minden érdeklődőt május 2-án, szerdán este fél 9-re. Vendégünk Fábry Kornél atya, a Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Általános Titkárságának főtitkára fog előadást tartani a 2020-ban megrendezésre kerülő kongresszusról és annak előkészületeiről. A szerdai alkalom, szokás szerint a Boldog Sándor István kápolnában kezdődik szentségimádással, ezt követően az előadás a Don Bosco Kultúrteremben lesz.

 

Megkezdődött a regisztráció a nyári oratórium két különálló hetére. Részletek az obudaiszaleziak.hu oldalon!