Vasárnapi hirdetések – 2017. szeptember 10.

  1. Hittanóráinkra szeretettel várjuk a gyermekek és fiatalok jelentkezését a templomban kitett jelentkezési lapokon. A hittanórák rendje a honlapunkon olvasható; a tavalyi rendszeren nem változtattunk. Az első hittanórák szeptember 14-én, csütörtökön 17 órakor kezdődnek.
  2. Oratóriumi hirdetések:
  • Elkezdődtek az évközi oratóriumok. Minden hétköznap várjuk a gyerekeket, kiemelten pénteken, amikor az animátorok által szervezett játékokon vehetnek részt. Köszönjük a vacsorázással kapcsolatos imákat, az anyagi és a természetbeni segítséget, valamint a fizikai jelenlétet is!
  • Szalézi Plusz túra és zarándoklat lesz szeptember 16-án Péliföldszentkeresztre. Részletek a kitett plakáton. Szeretnénk ezen közösségileg is részt venni: várjuk a kirándulni kedvelő fiatalokat, idősebbeket, a templomközösség kis csoportjait, az oratóriumba járókat, a cserkészeket a Nyergesújfaluról induló, kb. 15 km-es túrára. Indulás szeptember 16-án, szombaton 8 órakor a Flórián téri VOLÁN megállóból. Hazautazás egyénileg, de estére szállás 1000 Ft/fő áron igényelhető.
  1. Szeptembertől újraindul Horváth Pál vezetésével a Szalézi Szellemi Műhely. Az idei téma: Sorsfordító emberek, sorsfordító események az újkori egyháztörténetben. Az első alkalom szeptember 18-án hétfőn lesz. Az Apostolok Cselekedeteivel folytatódik a Bibliakör Dér Katalin vezetésével szeptember 25-én, hétfőn, este 20.00 órától. Mindkét alkalomra szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  2. Szeptember 12-én, kedden lesz a nyugdíjas klub első alkalma 10-12 óra között.
  3. A tavasz óta kápolnánkban működő civil áldoztatókkal elindítottuk az otthon vagy kórházban áldoztatás lehetőségét mindazok számára, akik tartósan vagy hosszabb ideig nem tudnak misére járni, áldozni. De lehet szó egy-egy alkalomról is. Mindazok, akiket vagy családtagjaikat vagy közeli ismerőseiket érinti ez az otthon vagy kórházban áldozási lehetőség keressék Zoli atyát! Minden további a faliújságon és a honlapon olvasható.
  4. Végül, szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket!