Vasárnapi hirdetések – 2017. október 1.

  1. Szalézi Szellemi Műhely előadása lesz Horváth Pál vezetésével október 2-án, hétfőn, este 20.00 órától. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  2. Október 1-én, vasárnap este kezdődik a Városmisszió. 18 órakor indul a Missziós Menet az Újlaki templomtól. Hozzánk 19.30 órakor érnek a résztvevők Rövid imádság után innen is tovább indulnak.

További – itt tartandó Városmissziós programok:

  • Október 4. (szerda): 19.00 órakor Gorove László előadása Kollégiumunk Dísztermében
  • Október 5. (csütörtök): 19.00 órától Ifjúsági Szentségimádás lesz templomunkban
  • Október 6. (péntek): 19.00 órától a Márk Dráma kerül bemutatásra, szintén a Kollégium Dísztermében.
  1. Október 6-a – az Aradi Vértanúk napja – Elsőpéntek is egyben. A reggeli szentmise után egész napos Szentségimádást tartunk templomunkban, az esti szentmise kezdetéig. Mindenkit szeretettel hívunk erre az alkalomra, aki legalább egy fél órára szabaddá tudja tenni magát. Az újságokhoz kitett táblázatba legyen szíves írja be a nevét, de természetesen mindenki bejöhet, aki konkrétan nem tud esetleg ennyi időt vállalni.
  2. Október 7-én, szombaton lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, melyre szeretnénk együtt utazni. Információk Áron testvértől.
  3. A Szűzanyát is köszöntjük ebben a hónapban különösen is a Rózsafűzér elimádkozásával. Minden szentmise előtt, 17.30 órakor kezdjük a közös imádságot!
  4. Október 14-én, szombaton 10-16 óra között megrendezésre kerül az Szalézi Lecsófesztivál, melyre szeretettel várjuk a családok apraját-nagyját! Információk a szórólapokon olvashatók.
  5. Végül, szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket!