Vasárnapi hirdetések – 2017. május 28.

 1. Május 28-án a 9-es szentmise után örömutat végzünk a focipályán, majd este 17 órakor a templomban.
 2. Kápolnánk búcsúját, Segítő Szűz Mária ünnepi szentmisét május 28-án este 6-kor tartjuk, amit P. Ábrahám Béla tartományfőnök atya fog bemutatni.
 3. Május 29-én, hétfőn este 8-kor lesz a nyár előtti utolsó Bibliakör a Don Bosco kultúrteremben. Téma: AZ ÍTÉLET – AVAGY: MI TÖRTÉNIK A HALÁL UTÁN?
 4. Pénteken elkezdődött a pünkösdi kilenced, melyet idén is közösségeink vezetnek majd. Szombatig minden este 20:30-21:15 között szentségimádást tartunk a rendház kápolnájában.
 5. Az espereskerület pünkösdi virrasztást szervez a Hunor és Körte utca sarkán található Cella Trichorrában június 3-án, szombaton 18.45-kor. Szeretettel várnak mindenkit!
 6. Június 3-án, szombaton 20:45-től kivetítjük a Juventus-Real Madrid BL döntőt.
 7. Június 4-én, Pünkösdvasárnap a 10:30-as szentmisében mutatjuk be az elsőáldozásra készülő gyermekeket. A szentmise zenei szolgálatát templomközösségünk néhány zenésze szolgáltatja majd „rockos” stílusban.
 8. Június 5-én, Pünkösdhétfőn lesz Máriaremetén a Karizmák ünnepe. A szalézi sátornál is szeretettel várunk mindenkit!
 9. Oratóriumi hirdetések: Nyári táborainkra szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat. Részletek a honlapon (obudaiszaleziak.hu) és a kihelyezett szórólapokon!
 10. Jeles napjaink a héten:
 • Csütörtökön SZENT JUSZTÍNUSZ vértanú emléknapja,
 • Pénteken, első péntek, egész napos szentségimádást tartunk a rendház kápolnájában a reggeli szentmise után. Feliratkozni a kitett lapokon lehet.
 • Szombaton, első szombat, LWANGA SZENT KÁROLY ÉS TÁRSAI, vértanúk emléknapja. Az esti mise előtt ¾ 6-kor a lorettói litániát imádkozzuk.
 1. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreket.