Vasárnapi hirdetések – 2017. június 4.

  1. Köszönetet mondunk Dér Katalinnak és Horváth Pálnak, akik idejüket és szeretetüket ránk áldozták, hogy tudásunk, szemléletünk és keresztény elköteleződésünk az értékes előadásaik által gyarapodhasson a Biblia kör és a Szellemi műhely keretében. Isten áldja meg őket önzetlenségükért.
  2. Június 5-én, Pünkösdhétfőn a szentmisék rendje: reggel 8 óra és este 6 óra. Ezen a napon lesz Máriaremetén a Karizmák ünnepe. A szalézi sátornál is szeretettel várunk mindenkit!
  3. Június 8-án, Boldog Sándor István, szalézi vértanú ünnepén emlékszoba nyílik az újpesti Clarisseumnál. A 17 órakor kezdődő ünnepélyes szentmisére, melyet Beer Miklós püspök atya mutat be, és az emlékszoba megáldására is szeretettel várnak Részletek a hirdetőtáblán.
  4. Június 11-én, Szentháromság vasárnapján a 10:30-as szentmisében 29 gyermek veszi majd magához első alkalommal az Oltáriszentséget. Kérjük, hogy imádsággal kísérjétek elsőáldozóinkat!
  5. Oratóriumi hirdetések: Nyári táborainkra szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat. Részletek a honlapon (obudaiszaleziak.hu) és a kihelyezett szórólapokon!
  6. Közösségünk védőszentjének, Gonzága Szent Alajos tiszteletére idén június 24-én, szombaton tartjuk a hagyományos Szent Alajos napot. 15 órától sportolási lehetőség lesz (Apák/Atyák/Animátorok focimeccs), 18 órakor hálaadó szentmisét mutat be Havasi József atya, majd 19 órától a Muskátlivirágos sörest keretében magyar-vietnámi kulturális estet rendezünk, melyen animátoraink együttese szolgáltatja az élőzenét. Szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat!
  7. Jeles napjaink a héten:
  • Hétfőn SZENT BONIFÁC püspök és vértanú emléknapja lesz.
  1. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreket.