Vasárnapi hirdetések – 2017. január 29.

 1. Ma este 6 órától tartjuk Don Bosco ünnepe, szentmisét Ábrahám Béla tartományfőnök atya mutat be, amelyben kérjük, hogy imádkozzatok értünk, Szaléziakért, és új szalézi hivatásokért is. A szentmisén a fiataljaink fognak énekelni.
 2. Hétfőn, január 30-án A Szalézi szellemi műhely lesz Horváth Pállal a Don Bosco kultúrteremben este 8 órától kezdődik.
 3. A nyugdíjas klub következő találkozója január 31-én, kedden 10 – 12 óra között lesz.
 4. A szalézi szerzetesek és munkatársak szeretettel hívnak mindenkit február 5-én este a 6 órai szentmise után, kb.  7-órától fél 10-ig a Don Bosco kultúrterembe, hogy közösen ünnepeljük a rendalapítót! Az idei Strennával, torinói élménybeszámolóval  és olaszos ízekkel várunk az együttlétre!
 5. Oratóriumi hirdetések:
 • Február 3-án nem lesz pénteki oratórium, mivel az animátorokkal egy felkészülési hétvégén veszünk részt. Kérjük, hogy imádkozzatok értük!
 1. Jeles napjaink a héten:
 • Kedden, Bosco Szent János áldozópap, rendalapítónk főünnepe lesz. A szentmisék ezen a napon a templomban lesznek: reggel 7 órakor és este 6 órakor.
 • Csütörtökön, első csütörtök URUNK BEMUTATÁSA (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe. A szentmisék ezen a napon a templomban lesznekPénteken, első péntek SZENT BALÁZS PÜSPÖK ÉS VÉRTANÚ emléknapja, és minden mise végén Balázs-áldásban részesítjük a híveket. Ezen a napon, egész napos szentségimádást tartunk a rendház kápolnájában a reggeli szentmise után. Este ¾ 6-tól Jézus Szíve Litániát együtt imádkozzunk a templomunkban. Kérjük a testvérek feliratkozását a kitett
 • Szombaton, első szombat. Az esti mise előtt ¾ 6-kor a lorettói litániát imádkozzuk.
 1. Szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket, akikről szentmiséinkben és imádságainkban is megemlékezünk.