Vasárnapi hirdetések – 2017. január 22.

 1. Hétfőn, január 23-án, ismét lesz Bibliakör Dér Katalin vezetésével. Helyszín Don Bosco kultúrteremben este 8 órától.
 2. Don Bosco kilencedet kezdünk január 22-től, amit minden esti mise után a kápolnánkban imádkozunk. Az utolsó három napon pedig (28-29-30-án) az esti misékben különösen is Don Boscóra emlékezünk. Szentgyónási lehetőség is lesz.
 3. A helyi Don Bosco ünnepünket jövő vasárnap január 29-én, este 6 órától tartjuk, szentmisét Ábrahám Béla tartományfőnök atya mutat be, amelyben kérjük, hogy imádkozzatok értünk, szaléziakért, és új szalézi hivatásokért is. A szentmisén a fiataljaink fognak énekelni.
 4. Oratóriumi hirdetések:
 • Január 27-29 között kerül megrendezésre a Fiatalok ünnepeKazincbarcikán. Minden 16 évnél idősebb fiatalt szeretettel várunk erre a hétvégére!
 • Január 27-én, pénteken nem lesz oratórium a Fiatalok ünnepe, valamint a Péter Pál iskola Don Bosco gálája miatt. Sajnos február 3-án sem lesz oratórium, mivel az óbudai fiatalokkal felkészülési hétvégén veszünk részt. Kérjük imáitokat!
 1. Jeles napjaink a héten:
 • Kedden, SZALÉZI SZENT FERENC PÜSPÖK és EGYHÁZTANÍTÓ emléknapja. Ezen a napon, egész napos egyházmegyei szentségimádást tartunk, amelyet a Bíboros atya rendelt el, a rendház kápolnájában a reggeli szentmise után. Este ¾ 6-tól Jézus Szíve Litániáját együtt imádkozzuk a templomunkban. Kérjük a testvérek feliratkozását a kitett lapokon.
 • Szerdán, SZENT PÁL APOSTOL MEGTÉRÉSÉNEK ünnepe,
 • Csütörtökön, SZENT TIMÓTEUS ÉS SZENT TITUSZ PÜSPÖKÖK emléknapja,
 • Szombaton, AQUINÓI SZENT TAMÁS ÁLDOZÓPAP ÉS EGYHÁZTANÍTÓ emléknapja.
 1. Szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket, akikről szentmiséinkben és imádságainkban is megemlékezünk.