Vasárnapi hirdetések – 2017. április 9.

 1. Hétfőn, április 10-én, este 8-kor ismét lesz Szalézi Szellemi Műhely Horváth Pállal a Don Bosco Kultúrteremben.
 2. Közös lelki felkészülésként bentalvással egybekötött virrasztásrahívjuk a 15-30 év közötti fiatalokat Nagypénteken (április 14). A közös program pénteken 17 órától szombaton 10-ig tart.  Részletek a szórólapokon és a honlapon!
 3. A nagyheti szertartások rendje megtalálható honlapunkon és a faliújságon.
 4. Ma a Don Bosco Kiadó könyveit vehetik meg kedvezménnyel a szentmisék végén a templom előtt.
 5. Ma a szentmise végén folytatódik a gyűjtés a rászoruló családok számára. Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását.
 6. A nyugdíjas klub következő találkozója április 11-én, kedden 10-12 óra között lesz.
 7. Minden régi és új ministránst hívunk és várunk az Úr szolgálatára a nagyheti liturgiákra és a ministránspróbákra. A ministránspróbák időpontja nagycsütörtök délután 5 órakor, nagypéntek és nagyszombat pedig délelőtt 9 órakor.
 8. Ezen a héten a gyermek hittanórák elmaradnak. Április 20-án, csütörtökön folytatódnak a megszokott rendben. Várunk minden hittanost!
 9. Nagypénteken a 18 és 60 év közötti híveknek a hústilalom mellett háromszor szabad étkezni és csak egyszer jóllakni.
 10. Hálásan köszönjük a templom és termeink nagytakarításában részt vevő számos hívő segítségét!
 11. Ma, Virágvasárnap délután 5 órától bűnbánati liturgiája tartunk gyónási lehetőséggel. Különösen szeretnénk meghívni a gyerekeket is, akik tavaly voltak elsőáldozók.
 12. Április 22-én, szombat esti szentmise lány scola énekkel és a szentmise után Húsvéti Nagyvecsernye hálaadó vesperást énekeljük együtt.
 13. Április 23-án, vasárnap a 9 órás szentmise után Nyári oratóriumi játéknapot tartunk, melynek keretében leleplezzük a tábor mottóját és logóját, és hivatalosan is kezdetét veszi a regisztráció. Szeretettel várunk minden gyereket és felnőttet is!
 14. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat ünneplő kedves testvéreinket, akikről szentmiséinkben és imádságainkban is megemlékezünk.