Vasárnapi hirdetések – 2017. április 16.

  1. Húsvétvasárnap minden szentmise végén ételszentelés
  2. Ezen a héten a felnőtt és gyermek hittan órák elmaradnak. Április 24-én, hétfőn a felnőtteknek kezdődik Dér Katalinnal, a gyermekeknek pedig április 27-én, csütörtökön folytatódnak a megszokott rendben. Várunk minden hittanost!
  3. Húsvéthétfőn a miserend a következő: reggel 8 óra és este 6 óra.
  4. Április 22-én, a szombat esti szentmisén a lány schola énekkel, a szentmise után pedig a Húsvéti Nagyvecsernye hálaadó vesperást énekeljük együtt.
  5. Április 23-án, Húsvét második vasárnapján a 9 órás szentmise után Nyári oratóriumi játéknapot tartunk, melynek keretében leleplezzük a tábor mottóját és logóját, és hivatalosan is kezdetét veszi a regisztráció. Szeretettel várunk minden gyereket és felnőttet is.
  6. Húsvét második vasárnapja az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Ezért április 23-án Isteni Irgalmasság hálaadó órára szeretettel hívunk és várunk benneteket, hogy együtt imádkozzunk a templomunkban délután 3 órakor.
  7. Megjelent az Óbudai Hírlevél, szeretettel adjuk kezetekbe!
  8. Az óbudai szalézi közösség nevében ÁLDOTT HÚSVÉTOT KÍVÁNUNK minden kedves testvérünknek.
  9. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreket.