Vasárnapi hirdetések 2016. október 2.

 1. Hétfőn, október 3-án Bibliakör lesz, amelyet Dér Katalin fog tartani. Témája: “MIK LESZNEK EZUTÁN?” – BIBLIAI JÖVENDÖLÉSEK A VÉGIDŐRŐL. Helyszín Don Bosco kultúrteremben este 8 órától.
 2. Megérkezett a 2017-es Don Bosco Kalendárium, amelynek ára 500 forint. Megvásárolható a sekrestyében vagy az újságtartónál.
 3. Oratóriumi hirdetés. Szeretettel várunk mindenkit a pénteki oratóriumban, melyben hétről hétre új programmal készülünk. Október 7-én, pénteken bekapcsolódunk a 72 óra kompromisszum nélkül és a Takarítsuk ki Óbudát programba. 17:15-kor indulunk, hogy szebbé varázsoljuk a Kiscelli dombot! Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat!
 4. Az Óbudai Rendház és Templom újraalapításának 25. évfordulóját ünnepeljük október 23-án. Szeretnénk egy kis kiállítást létrehozni, amelyhez szeretettel kérjük, hogy ha valakinek van fényképe, újságcikke vagy más emléke a korábbi évekből, az adja nekünk kölcsön! Információ: Ferenc atyánál.
 5. Október 8-án, szombaton Mária, Magyarok Nagyasszonya ünnepén az esti 6 órás szentmisében a lány scola énekel, majd utána az ünnepi esti áhítat is közreműködnek. Várnak mindenkit szeretettel!
 6. A jövő szombat esti és a vasárnapi misék végén folytatódik a gyűjtés a rászoruló családok számára. Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását!
 7. Októberben, Szűz Mária hónapjában minden esti szentmise előtt közösen imádkozzuk a rózsafüzért.
 8. Jeles napjaink a héten:
 • Ma első vasárnap van, ezért délután 5 órától szentségimádást tartunk új szalézi hivatásokért.
 • Kedden, ASSISI SZENT FERENC emléknapja,
 • Pénteken Első Péntek, RÓZSAFÜZÉR KIRÁLYNŐJE emléknapja. Ezen a napon egész napos szentségimádást tartunk a rendház kápolnájában. Kérjük, hogy a kitett lapokon iratkozzanak fel. Esti mise előtt ¾ 6-kor Jézus Szíve litániáját imádkozzuk.
 • Szombaton, SZŰZ MÁRIA, MAGYAROK NAGYASSZONYA, MAGYARORSZÁG FŐPATRÓNÁJA főünnepe.
 1. Végül, szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket!