Vasárnapi hirdetések 2016. november 13.

 1. Hétfőn, november 14-én ismét lesz Bibliakör Dér Katalin vezetésével. Témája: “MIK LESZNEK EZUTÁN?” — BIBLIAI JÖVENDÖLÉSEK A VÉGIDŐRŐL. Helyszín Don Bosco kultúrteremben este 8 órától.
 2. Oratóriumi hirdetéseink:
 • November 19-én, szombaton ping-pong bajnokságot rendeznek a szalézi nővérek Mogyoródon gyerek és felnőtt korosztályok számára is. Információk: Jakab atya.
 • November 18 és 19 között oratóriumi ifi hétvégére utazunk Pesthidegkútra, melyre szeretettel várunk minden 13 év fölötti fiatalt! A program péntek este kezdődik, és szombaton ebéddel zárul. Információk: Zsinka Eszter (30/648-6332)
 • November 20-án, vasárnap szeretettel várunk kicsiket és nagyokat 15 órától a hagyományos adventi készületünkre (koszorúkészítés, kézműveskedés). Kérjük, hogy koszorúnként legalább 500 Ft-tal járuljatok hozzá a költségekhez!
 1. Ma a szentmisék végén a TEMPLOM FENNTARTÁSÁRA gyűjtünk (fűtés, villany, stb.). Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását.
 2. Megjelent az óbudai szalézi hírlevél. Szeretettel adjuk kezetekbe!
 3. November 16-án, szerdán 18 órától lesz a Széchenyi kör következő előadása a Don Bosco kultúrteremben. Részletek a faliújságon.
 4. November 17-én, csütörtökön az esti 6-os szentmise után 21 óráig szentségimádásttartunk a templomunkban. Az Irgalmasság Szentévének zárása kapcsán együtt imádkozunk hazánkért, élő és meghalt családtagokért. A szentségimádás alatt lehetőség lesz a szentgyónásra. Hívunk és várunk benneteket szeretettel a 21 órakor kezdődő hálaadó szentmisére is!
 5. Jeles napjaink a héten:
 • Szerdán, SKÓCIAI SZENT MARGIT emléknapja,
 • Szombaton, ÁRPÁD-HÁZI SZENT ERZSÉBET ünnepe. Ezen a napon az esti 6 órás szentmisében a 117 vietnámi vértanúra emlékezünk. Erre az ünnepi alkalomra szeretnénk hívni bennetek, hogy a vietnami közösséggel együtt imádkozzunk hitükért és országukért.
 1. Végül, szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket!