Vasárnapi hirdetések 2016. március 20.

 1. Dér Katalin Bibliaköre március 21-én, hétfőn 20 órától kezdődik, PRÓFÉCIÁK A SZABADÍTÓRÓL címmel.
 2. A nyugdíjas klub következő találkozója március 22-én, kedden 10-12 óra között lesz.
 3. Minden régi és új ministránst hívunk és várunk az Úr szolgálatára a nagyheti liturgiákra és a ministránspróbákra. A ministránspróbák időpontja nagycsütörtök, nagypéntek délelőtt 9 óra, és nagyszombat délelőtt 10 óra.
 4. Megjelent a nagyheti szertartások összefoglaló lapja, melyben a közelgő ünnepek időpontjairól és további tudnivalókról tájékozódhattok. Szeretettel adjuk a kezetekbe!
 5. Közös lelki felkészülésként bentalvással egybekötött virrasztásra hívjuk a 15-25 év közötti fiatalokat Nagypénteken. A közös program pénteken 17 órától szombaton 10-ig tart majd. Információ és jelentkezés Áron testvérnél.
 6. Nagypénteken a 18 és 60 év közötti híveknek a hústilalom mellett háromszor szabad étkezni és csak egyszer jóllakni.
 7. Ma a Don Bosco Kiadó könyveit vehetik meg kedvezménnyel a szentmisék végén a templom előtt.
 8. Hálásan köszönjük a templom és termeink nagytakarításában részt vevő számos hívő segítségét!
 9. Oratóriumi hirdetés:
  • Családi játéknap lesz a Margit-szigeten április 2-án, szombaton 9:30-tól 15:30-ig, melyre szeretettel várunk minden gyermeket, nagyobb testvért és szülőt! Rossz idő esetén is tervezünk programot.
 10. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket, akikről szentmiséinkben és imádságainkban is megemlékezünk.