Vasárnapi hirdetések 2016. március 13.

 1. Ma országos gyűjtés van a Szentföld javára. Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását!
 2. ¼ 6 órától keresztutat végzünk a templomban kápolnai közösségeink vezetésében. Legközelebb gitáros keresztút lesz.
 3. A nagyböjti tisztulás jegyében március 14-én, hétfőn, a délelőtt folyamán 8:30-tól KÖZÖSSÉGI TAKARÍTÁST tartunk a templomban és közösségi tereinkben. Mellette lehetőség lesz a lelki megtisztulásra is a szentgyónásban. Szeretettel várjuk a felnőttek és a gyerekek nagylelkű segítségét is!
 4. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia felhívására tartósélelmiszer gyűjtés van a rászoruló családok számára. Az élelmiszer-csomagokat a sekrestyében gyűjtjük.
 5. Lelki félnapot tartunk felnőtteknek. Az időpont: március 19, délután 14.30-tól – 18 óráig. Bár gyerekvigyázásra ezúttal nem lesz lehetőség, bízunk benne, hogy ott tudtok majd lenni ezen a fontos közös lelki készületen.
 6. Közös lelki felkészülésként bentalvással egybekötött virrasztásra hívjuk a 15-25 év közötti fiatalokat Nagypénteken. A közös program pénteken 17 órától szombaton 10-ig tart majd.
 7. Horváth Pál Szalézi szellemi műhelye ezen a héten elmarad.
 8. Jövő héten, virágvasárnap a Don Bosco Kiadó könyveit vehetik meg kedvezménnyel a szentmisék végén a templom előtt.
 9. Megjelent a KÉNYSZER ELLENÉRE – szaléziak és a kommunizmus című könyv. Megvásárolható a sekrestyében.
 10. Szeretettel adjuk kezetekbe a Szalézi Értesítő legújabb számát, olvassátok és vigyétek másoknak is!
 11. A Széchenyi Kör következő előadása március 16-án, szerdán este 6 órakor lesz. Részletek a faliújságon olvashatók.
 12. Március 19 -én 16 órakor ünnepélyes szentmise keretében P. Havasi József megáldja Péliföldszentkereszten a mellékoltárba visszakerülő, felújított Szent József szobrot. Szeretettel hívunk és várunk benneteket.

 

 1. Jeles napjaink a héten:
 • Március 15-én, kedden Nemzeti ünnep lesz. Minden szentmisében imádkozunk hazánkért.
 • Március 19-én, szombaton, SZENT JÓZSEF, A BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA JEGYESE főünnepe lesz.
 • Következő vasárnap A VIRÁGVASÁRNAPJA A fél 11-es szentmise előtt barkát szentelünk a focipályán, majd körmenetet végzünk. Délután 5 órától bűnbánati liturgiája tartunk és gyónási lehetőséget, különösen szeretnénk meghívni a gyerekeket is, akik tavaly voltak elsőáldozók.
 1. Szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket.