Vasárnapi hirdetések 2016. december 4.

 1. Ma (vasárnap) délután 14:30-tól lelki félnapot tart felnőttek számára Csány Péter atya vezetésével a Don Bosco kultúrteremben. December 9-11 között felnőtt lelki napok lesznek Péliföldszentkereszten Ábrahám Béla atya vezetésével. Várunk benneteket!
 2. Roráté szentmisék: hétfőtől szombatig reggel 6 órától a templomban. A roráté szentmisék alatt gyónási lehetőség is van. Az esti misék a rendház kápolnájában vannak. December 6-án, kedden gyertyafényes rorátéra és reggeli dicséretre, valamint reggelire is várunk mindenkit. Adventben a szombat esti szentmise után közösen imádkozzuk az ESTI DICSÉRETET. Ezzel is kifejezzük az Úr iránti szeretetünket és vágyakozásunkat.
 3. Hétfőn, december 5-én, Horváth Pállal Szalézi Szellemi Műhely lesz a Don Bosco kultúrteremben este 8 órától.
 4. A nyugdíjas klub következő találkozója december 6-án, kedden 10 – 12 óra között lesz.
 5. A jövő szombat esti és a vasárnapi misék végén folytatódik a gyűjtés a rászoruló családok számára. Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását!
 6. Advent 3. vasárnapján adventi könyvvásár lesz a Don Bosco kiadó könyveiből.
 7. Oratóriumi hirdetéseink:
 • Szeretettel hívunk templomunkba minden gyereket december 8-án, csütörtökön 16:45-től a Mikulás várásra! Ez a nap (december 8) az oratórium 175. születésnapja, valamint Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának az ünnepe. Az esti 6 órás szentmisére hívunk mindenkit, hogy hálát adjunk Istennek Don Boscóért, az oratóriumért, és megköszönjük Szűz Mária anyai gondoskodását életünk felett.
 • 11-én és 18-án, vasárnap a 9-es misék után ismét megrendezzük a hagyományos családi ping-pong bajnokságot két korosztályban. Jelentkezés: Áron testvérnél.
 • December 16 és 18 között serdülők számára adventi lelki napokat szervezünk Péliföldszentkereszten. Jelentkezni a szalim.hu oldalon lehet.
 1. Jeles napjaink a héten:
 • Szerdán, SZENT AMBRUS PÜSPÖK ÉS EGYHÁZTANÍTÓ emléknapja,
 • Csütörtökön, A BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA SZEPLŐTELEN FOGANTATÁSÁNAK főünnepe lesz.
 • Szombaton esti mise előtt ¾ 6-kor a harmadik gyertyagyújtás lesz.
 1. Végül szeretettel köszöntjük kedves testvéreinket, akik a héten név- és születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat ünneplik. Imádságainkban is megemlékezünk róluk!