Vasárnapi hirdetések 2016. december 11.

 1. Roráté szentmisék: hétfőtől szombatig reggel 6 órától a templomban. A roráté szentmisék alatt gyónási lehetőség is van. Az esti misék a rendház kápolnájában vannak.
 2. Ma a szentmisék végén folytatódik a gyűjtés a rászoruló családok számára. Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását!
 3. Hétfőn, december 12-én, ismét lesz Bibliakör Dér Katalin vezetésével. Helyszín Don Bosco kultúrteremben este 8 órától.
 4. Szeretettel hívunk és várunk titeket szerdán 10:45-kor a rendház kápolnájában tartandó szentmisére! Nagyon megerősítő, hogy közösen állhatunk az Úr elé, minden örömünkkel, nehézségünkkel, és Máriát is együtt kérhetjük, hogy tanítson minket az adventi Krisztus-várásra.
 5. December 15-én, mint minden hónap harmadik csütörtökén, 19 órától ifjúsági szentségimádást tartunk a Szalézi kápolnában. Hívunk és várunk benneteket.
 6. Ma Advent 3. vasárnapján, adventi könyvvásár lesz a Don Bosco kiadó könyveiből a templom előtt.
 7. Oratóriumi hirdetéseink:
 • Ma a 9-es szentmisék után ismét megrendezzük a hagyományos családi ping-pong bajnokságot két korosztályban. Várunk benneteket a savioházba.
 • December 16 és 18 között serdülők számára adventi lelki napokatszervezünk Péliföldszentkereszten. Jelentkezni a hu oldalon lehet most vasárnapig.
 • December 16-án tartjuk oratóriumi karácsonyunkat, amelyhez kérjük, hogy aki teheti, egy kis süteménnyel járuljon hozzá! A gyerekek nevében is köszönjük!
 1. Hívunk benneteket a karácsonyi kilencedre, melyet az esti szentmisék után közösen imádkozunk a rendház kápolnájában (szombat/vasárnap a templomban).
 2. Izajás próféta azt mondta: “Készítsétek el az Úr útját, tegyétek egyenessé ösvényeit”. Ezért advent IV. vasárnapján délután 5 órától bűnbánati liturgiát tartunk a templomban gyónási lehetőséggel. A 18 órakor kezdődő mise alatt is gyóntatunk. Hívjuk és várjuk a gyerekeket, akik nyáron voltak elsőáldozók, de a fiatalokat és a felnőtteket is.
 3. Jelentkezés Jeles napjaink a héten:
 • Kedden, SZENT LÚCIA SZŰZ ÉS VÉRTANÚ emléknapja,
 • Szerdán, KERESZTES SZENT JÁNOS ÁLDOZÓPAP ÉS EGYHÁZTANÍTÓ emléknapja.
 • Szombaton esti mise előtt ¾ 6-kor a negyedik gyertyagyújtás lesz.
 1. Végül szeretettel köszöntjük kedves testvéreinket, akik a héten név- és születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat ünneplik. Imádságainkban is megemlékezünk róluk!