Vasárnapi hirdetések 2015. szeptember 6.

 1. A hittanos jelentkezési lapok megtalálhatók a templom hátuljában. A kitöltött jelentkezési lapokat Ferenc atyának lehet leadni. Kérjük a kedves szülőket, hogy éljenek a lehetőséggel és járassák gyermekeiket hittanóráinkra, különösen az elsőáldozásra és a bérmálásra készülőket. Az első hittanórák szeptember 17-én kezdődnek. A felnőtt hittan pedig szeptember 14-én este 8 órától kezdődik a Don Bosco kultúrteremben. Az első hittanórát Dér Katalin fogja tartani, melynek témája: „AZ EMBERI ÉLET ALAPKÉRDÉSEI JÉZUS PÉLDÁZATAIBAN”.
 2. Ifjúsági hittan indul szeptember 17-én este 8 órától közösséget kereső, a Szentírás iránt érdeklődő és katolikus hitüket elmélyíteni kívánó 18-25 éves fiatalok számára. A találkozókat Ábrahám Béla atya vezeti majd Jani Áron testvér segítségével. További információk a kihelyezett hirdetésen, illetve Áron testvérnél kaphatók.
 3. Az új tanévben is folytatódik a reggeliztető program. Kérjük a kedves híveket, hogy lehetőségeikhez mérten anyagilag, természetbeli adományokkal segítsék munkánkat.
 4. A pénteki oratóriumba a nyári oratórium hangulatát idézve várjuk a gyerekeket, délután 4.30 órától – 7 óráig. Megnyitó alkalom szeptember 11-én.
 5. Újra indul a ministránsfoglalkozás Pali atyával, az első alkalom szeptember 12-én, délelőtt 10 órától. Várunk régi és új ministránsokat a Don Bosco kultúrteremben.
 6. Megjelent az Óbudai Szalézi Hírlevél szeptember-októberi száma. Vigyétek és olvassátok!
 7. A jövő szombat esti és a vasárnapi misék végén folytatódik a gyűjtés a rászoruló családok számára. Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását!
 8. Jeles napjaink a héten:
 • Ma első-vasárnap van, ezért délután 5 órától szentségimádást tartunk új szalézi hivatásokért.
 • Hétfőn, SZENT MÁRK, ISTVÁN ÉS MENYHÉRT ÁLDOZÓPAPOK, KASSAI VÉRTNÚK ünnepe,
 • Kedden, SZŰZ MÁRIA SZÜLETÉSÉNEK (Kisboldogasszony) ünnepe,
 • Szombaton, SZŰZ MÁRIA SZENT NEVE emléknapja.
 1. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket!