Vasárnapi hirdetések 2015. szeptember 27.

 1. Hétfőn, szeptember 28-án este 8 órától BIBLIAKÖR a Don Bosco kultúrteremben, melyet Dér Katalin fog tartani „AZ EMBERI ÉLET ALAPKÉRDÉSEI JÉZUS PÉLDÁZATAIBAN” címmel.
 2. Oratóriumi kirándulást szervezünk Pomázra október 17-én, szombaton a kiscsoportok és oratóristák részére. Szeretettel várunk minden gyermeket! Részletek az oratóriumi hirdetőtáblán és a kihelyezett szórólapokon.
 3. október 4-én vasárnap templomunkban a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola támogatására gyűjtünk. A Főiskola képzi a magyar szerzetesrendek papnövendékeinek nagy többségét, emellett világi hittanárok és etikatanárok is végeznek itt. Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását, hogy a Főiskola úrrá lehessen a felsőoktatási megszorítások okozta nehézségeken.
 4. A nyugdíjas klub következő találkozója szeptember 29-én, kedden 10 – 12 óra között lesz.
 5. Idén is elindul templomunkban a gregorian kis schola, ahová nagycsoportos óvodás kortól várjuk az énekelni szerető gyerekeket. Hetente egyszer lesz próba és havonta egyszer énekelünk a 9-es szentmisén. Jelentkezni lehet Nógrádi Cecíliánál (30/515-4984) vagy Zsinka Eszternél (30/648-6332).
 6. Jeles napjaink a héten:
 • Kedden SZENT MIHÁLY, SZENT GÁBOR ÉS SZENT RAFAEL FŐANGYALOK ünnepe,
 • Szerdán SZENT JEREOMOS ÁLDOZÓPAP ÉS EGYHÁZTANÍTÓ emléknapja,
 • Csütörtökön LISIEUX-I SZENT TERÉZ SZŰZ ÉS EGYHÁZTANÍTÓ emléknapja,
 • Első Péntek, SZENT ŐRZŐANGYALOK emléknapja. Ezen a napon egész napos szentségimádást tartunk a rendház kápolnájában. Kérjük, hogy a kitett lapokon iratkozzanak fel! Esti mise előtt ¾ 6-kor Jézus Szíve litániáját imádkozzuk.
 • Első szombaton az esti mise előtt ¾ 6-kor a Lorettói litániát imádkozzuk.
 • A következő vasárnap, első vasárnap lesz, ezért délután 5 órától szentségimádást tartunk új szalézi hivatásokért.
 1. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket.