Vasárnapi hirdetések 2015. szeptember 13.

 1. Várjuk a gyerekeket a pénteki oratóriumba délután fél 5-től – 7 óráig, ahol a nyári oratórium hangulatát felidézve játékban, illetve kézműves és floorball szakkörökben lehetünk együtt.
 2. Az új tanévben is folytatódik a reggeliztető program. Kérjük a kedves híveket, hogy lehetőségeikhez mérten anyagilag, természetbeli adományokkal segítsék munkánkat.
 3. HITTANÓRÁK:
 • Hétfőn, szeptember 14-én este 8 órától kezdődik a felnőtt BIBLIAKÖR a Don Bosco kultúrteremben. Az első alkalmat Dér Katalin fogja tartani, melynek témája: „AZ EMBERI ÉLET ALAPKÉRDÉSEI JÉZUS PÉLDÁZATAIBAN”.
 • Csütörtökön, szeptember 17-én, kezdődnek templomunkban a gyerekek hittanórái délután 5 órától. Szeretettel várunk benneteket.
 • Az első ifjúsági hittan szeptember 17-én lesz, este 8 órától a Don Bosco kultúrteremben Ábrahám Béla atya vezetésével.
 1. Szombaton délelőtt 10 – 12 között ministráns foglalkozást
 2. Idén is elindul a Baba-mama klub. Sok szeretettel várjuk a régi és az új mamákat kisgyermekeikkel együtt, most szerdától (szeptember 16) ¾ 11-kor a nyitó szentmise tartunk az édesanyánkért a szaléziak kápolnájában.
 3. A nyugdíjas klub első találkozója szeptember 15-én, kedden lesz.
 4. A Széchenyi Kör következő előadása szeptember 16-án, szerdán este 6 órakor lesz a Don Bosco kultúrteremben. Részletek a faliújságon.
 5. Ma a szentmisék végén folytatódik a gyűjtés a rászoruló családok számára.
  Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását!
 6. Figyelmetekben ajánljuk a Pesti Est programfüzetét a Szerzetesek Terével kapcsolatban. Ennek keretében 18 – 19 között találkozhatunk különböző szerzetesrendekkel, hogy bepillantást nyerjünk életükbe. Helyszín: Március 15. tér.
 7. Jeles napjaink a héten:
 • Hétfőn, SZENT KERESZT FELMAGASZTALÁSÁNAK ünnepe,
 • Kedden, A FÁJDAMAS SZŰZANYA emléknapja,
 • Szerdán, SZENT KORNÉL PÁPA ÉS SZENT CIPRIÁN PÜSPÖK VÉRTANÚK emléknapja.
 1. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket.