Vasárnapi hirdetések 2015. május 24.

1. Máriaremetén, pünkösdhétfőn a Karizmák ünnepe lesz, várunk szeretettel.
2. Horváth Pál szalézi szellemi műhelye holnap nem lesz.
3. Elsőáldozás lesz templomunkban AZ ÚR NAPJÁN, a délelőtt 10.30-kor kezdődő szentmisén. 9 gyermek fogja első alkalommal magához venni az Úr Jézus testét.
Imádkozzunk értük különleges szeretettel.
4. Előre hirdetjük, hogy napközis tábort szervezünk június 22–26 és augusztus 24–28 között az ideérkező gyerekeknek. Jelentkezni lehet honlapunkon.
Információk Robert atyánál.
5. Szalézi Ministránstábort szervezünk 10–16 éves fiúknak Péliföldszentkereszten július 7-11 között. Jelentkezés és további információk Pali atyánál.
6. Öt napos közösségi tábor lesz Sikondán, július 8-12. között, melyre a szervező szalézi munkatársak szeretettel várják a kápolnába járó testvéreket életkortól és családi állapottól függetlenül. A táborról további részleteket a hátul kitett jelentkezési lapokon, és a kápolnai levelezőlistán küldött meghívókban találnak.
7. Idén is lesz óbudai Vízitúra lesz 12-16 éves korosztálynak Június 29 – július 4 között. Információk és jelentkezés Kádár Gábornál.
8. Megjelent Dér Katalin „A ZSOLTÁROK MISZTÉRIUMA” címmű könyve, mely kapható lesz a jövő vasárnap.
9. Jeles napjaink a héten:
Hétfőn Pünkösdhétfő. A szentmisék reggel 8 és este 6 órakor lesznek.
Kedden, NÉRI SZENT FÜLÖP áldozópap emléknapja.
10. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket.