Vasárnapi hirdetések 2014. okt. 19.

Ma a Missziós vasárnap van. Imádkozzunk a Misszionáriusokért. Ma is országos gyűjtést tartunk a missziók javára. Kérjük a hívek nagylelkű támogatását.
2. Dér Katalin a Biblia olvasást tart a megbeszélt címmel együtt: KRISZTUS A ZSOLTÁROKBAN, október 20-án, hétfőn este 8 órától.
3. Ma az Etalon Kiadó könyveket és DVD-ket árusít a templom előtt.
4. Jövő vasárnaptól elkezdődik a téli időszámítás. Az órákat hajnali 3-ről – 2-re kell állítani.
5. A Szalézi Ifjúsági Mozgalom „Fiatalok Ünnepe” címen ifjúsági találkozót hirdet Boldog Sándor István századik születésnapjához kapcsolódóan 2014. október 24-26. között szülővárosában, Szolnokon. A program pénteken délután kezdődik és a vasárnapi, „születésnapi” szentmiséig tart. Jelentkezni betöltött 17 éves kortól lehet. A találkozó mottója: „Jó nekem! A boldogság nyomában…”. További részletek a faliújságnál.
6. Jeles napjaink a héten:
– Szerdán, A SAJÁT TEMPLOM FELSZENTELÉSE főünnepe,
– Csütörtökön, KAPISZTRÁN SZENT JÁNOS ÁLDOZÓPAP emléknapja, ÉS NEMZETI ÜNNEP lesz. Ezért minden szentmisében imádkozzunk együtt hazánkért és országunkért.
– Pénteken, SZENT MÓR PÜSPÖK emléknapja.
7. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket.