Vasárnapi hirdetések 2014. november 23.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

1. Ma országos gyűjtés tartanak a karitász javára. Kérjük a kedves hívek nagylelkű támogatását.
2. Horváth Pál szalézi szellemi műhelye november 24-én, hétfőn este 8 órától lesz.
3. A Don Bosco Szaléziak és a Szalézi ifjúsági Mozgalom “Várj készen, az Úr jön már” vezérgondolattal adventi lelkigyakorlatra vár 12-17 évesek számára. A lelki napok Péliföldszentkereszten lesznek december 5-7 között. Jelentkezni lehet szalim.hu oldalon.
4. Előre hirdetjük, hogy Fél lelki napot tartunk december 7-én, vasárnap délután 2 órától. Érdeklődni Márialigeti Bencénél lehet.
5. Az Adventi gyertyagyújtás minden szombaton este ¾ 6-kor kezdődik és szentmise után közösen imádkozzuk az esti dicséretet. Az első alkalom november 29-én lesz.
6. Kápolnánkban 13 éve hagyomány, hogy az ádventi időben a szállást kereső Szent Család képét – közös imádság és baráti beszélgetés keretében. Várjuk családok, fiatalok, idősebbek jelentkezését, akik részt szeretnének venni. Jó alkalom a karácsonyi előkészületre, egymás megismerésére és a közösség építésére. Jelentkezni a templom hátuljában kihelyezett jelentkezési lap kitöltésével és a gyűjtődobozba való helyezésével
7. Adventi időben, minden vasárnap a 9-es szentmise után CSALÁDI PING-PONG bajnokságot szervezünk. Szeretettel várunk apukát, anyukát és fiatalokat. Részletes program Pali atyánál tudható és nála lehet jelentkezni (Tel: 06/ 20/ 771/ 9013)
8. Minden gyermeket és érdeklődőt, szeretettel hívunk és várunk az idei Adventi koszorú készítésre, amely november 29-én, délután 2 órától a Savio házban lesz.
9. Kairosz kiadó által megjelent 2014-es adventi kalendárium, amely 2.300 forintért kapható az újságtartónál.
10. Jeles napjaink a héten:
Hétfőn, DUNG-LAC SZENT ANDRÁS ÁLDOZÓPAP ÉS TÁRSAI, VIETNAMI VÉRTANÚK emléknapja,
Kedden, ALEXANDRIAI SZENT KATALIN SZŰZ ÉS VÉRTANÚ emléknapja,
Következő vasárnap, ADVENTI I. VASÁRNAPJA lesz.
11. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket.