Templomi kivetítő cseréje

Kedves Társak a Kápolnában!!

Miként nap-mint-nap, illetve hétről-hétre tapasztalhatjuk, az eddig jól működő kivetítőnk (projektorunk) kezdi megadni magát az enyészetnek. Ferenc atya próbálta megjavíttatni, de kiderült, a javítás áráért akár már egy új készüléket is vehetünk. Most ehhez az új készülék beszerzéséhez kérjük segítségeteket, a következők szerint:

  1. Az új készülék várható beszerzési ára 250.000 Ft. (Legutóbb, amikor ezt a mostanit kellett megvenni 230.000 Ft volt.)
  2. Erre a beszerzésre, Ferenc atyával egyetértésben, külön templomi gyűjtést nem rendezünk, csak átutalással, esetleg külön adományozással lehet bekapcsolódni.
  3. Annak érdekében, hogy valóban minél többen be tudjanak kapcsolódni, illetve minél többen érezhessék sajátjuknak a kápolnát e tekintetben is, és ne terheljen meg senkit se nagyon, az adományokat fejenként (számlaszámonként) 5.000/10.000 (???) Ft-ban maximalizáljuk.
  4. Az adományokat a 11703006-29910245 számlaszámra, a Magyar Szalézi Munkatársak Egyesületének kell küldeni, PROJEKTOR ÓBUDA megjegyzéssel.

A tényleges és konkrét beszerzést akkor tudjuk megtenni, ha a szükséges pénzösszeg a rendelkezésre áll.

Várjuk segítségeteket, adományaitokat!!

Üdv!

Nyáryné Fábry Kata és Bángi-Magyar Attila