Templomi hirdetések – B év – IV. Húsvét Vasárnap 2012. 04. 29

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

01. Április 30-án hétfőn, este 8 órától szellemi műhely sorozatban az egyházatyákról tart előadást Horváth Pál. Szeretettel várják az érdeklődőket.
02. Segítő Szűz Mária búcsú május 19-én, szombaton Péliföldszentkerezsten lesz. Ahol rendházunk elől indulunk autóbusszal reggel 8.00 órakor, visszaindulás Péliföldszentkersztről pedig 16. 00 órakor lesz. Azok, akik az autóbuszos közös utazást választják jelezzék ezt a sekrestyében, a részvételi díj befizetésével együtt. A busz díja fejenként 1500,-Ft. Sok szeretettel várunk benneteket, hogy minél többen legyünk ezen a számunkra fontos  ünnepségen.
03. A Húsvét időszakban minden szombaton, a szentmise végén, közösen imádkozzuk az esti dicséretet. Hívunk titeket, hogy együtt vegyünk részt az Egyház minden napi imádságán, a zsolozsmán.
04. Ahogy a nagyböjtben – készületünk jeleként jártuk a keresztutat, – ugyanúgy a Húsvéttól Pünkösdig tartó időben a Feltámadt Krisztus stációit járjuk közösen, minden vasárnap az esti szentmise előtt, negyed hattól. Arra szeretettel hívunk és várunk benneteket.
05.  Május 12-én, szombaton rendezzük meg az  egész kápolna közösség számára a Savio-napot. Délelőtt 10 órától különböző programokra, közös gulyás ebédre várunk gyerekeket, felnőtteket.Ezzel kapcsolatban kérjük, hogy az otthon feleslegessé vált, de még jó állapotú játékokat, könyveket, egyéb ajándék tárgyakat hozzák el a jövő hét folyamán, a Nagy Bazár Játék megrendezéséhez szükségünk van kisebb nagyobb ajándéktárgyakra.
06. Jeles napjaink a héten:-         Május 1-jén, kedden Szent József a munkás emléknapja, 

–         Május 2-án, szerdán, Szent Atanáz püspök és egyháztanító emléknapja, 

–         Május 3-án, csütörtökön, Szent Fülöp és szent Jakab apostolok ünnepe lesz. 

–         Május 4-én, első pénteken, ezen a napon egész napos szentségimádás lesz a reggeli mise után a rendházi kápolnájában, délután ¾ 6 kor Jézus Szíve litánia a templomban. kérjük a kedves testvérek feliratkozását a kitett lapokon. 

–         Május 5-én, első szombaton délután ¾ 6 kor loretói litánia lesz.

–         Május 6-án, első vasárnap délután 5 órakor a templomunkban szentségimádás tartunk a hivatásokért.

07. Isten éltesse azokat a testvéreinket, akik ezen héten névnapjukat vagy születésnapjukat ünneplik.