Templomi hirdetések – B év – Az Úr Vasárnapja 2012. 06. 10

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

01. Ezen a héten lesz az utolsó reggeliztetés, reggel ¾ 7-től ¾ 8-ig tart, hálásan fogadunk minden segítséget. Helyszín: Kiscelli utca 79.
02. Kedves Ministránsok! Ha szeretetnétek találkozni Don Boscóval és jobban megismerni az ő életét, akkor gyertek Péliföldszentkeresztre Június 9-től – 13-ig Ministránstáborunkba. 

Olyan ministránsokat várunk akik elmúltak tíz évesek, de nem töltötték be a 17. életévüket. Érdeklődni lehet Rajesh testvérnél.

03. Június 25 és 29 között napközis tábort szervezünk azoknak a gyerekeknek, akik a Reggeliztetésre járnak. A táborban reggelit, ebédet és uzsonnát is szeretnénk biztosítani számukra. Ezért a jövő héten élelmiszergyűjtést szervezünk. Mindenki aki szeretne hozzájárulhat a sikeres táboroztatáshoz. A tartós élelmiszereket Ferenc atyának lehet hozni a jövő hét folyamán. Hálásan előre köszönjük a segítségeteket!
04. “Jövő hét vasárnap, június 17-én, kérjük kedves testvérek segítségét nyári táboraink támogatására, amelyből nagycsaládos és a rászoruló gyermekek részvételét segítjük.”
05. Ismét lesz Tanyatábor. Az idén augusztus 6-12 között várjuk a 12 éven felülieket egy szalézi hangulatú táborozásra. Információ és jelentkezés a templom hátuljában megtalálható lapokon és a kápolnai levelező listán.
06. A régi hagyományok szerint ismét megrendezzük a Szent Alajos napi zenés Sörestet. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit június 22-én, pénteken este 20-24 óra között.  Belépőjegyet a szentmisék után lehet vásárolni 400 forintos áron.
07. Jeles napjaink a héten: 

–          Június 11-én, hétfőn Szent Barnabás apostol

–          Június 13-án, szerdán Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító emléknapja,

–          Június 15-én, pénteken Jézus szentséges szívének főünnepe lesz. Az esti szentmise előtt ¾ 6 -kor elimádkozzuk Jézus Szívének litániáját.

–          Június 16-án, szombaton A Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve emléknapja lesz.

08. Isten éltesse azokat a testvéreinket, akik ezen héten névnapjukat vagy születésnapjukat ünneplik.