Templomi hirdetések – A év – Nagyböjt V. vasárnap- 2011. ápr. 10.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

1. Ezen a vasárnapon a Szentföld javára tartott országos gyűjtésbe kapcsolódunk be.
2. A jövő hét szerdán 18.00-tól a szentmise a kollégisták részvételével lesz, utána keresztutat tartanak.
3. E héten pénteken du. 1/4 6-tól gyermek és ifjúsági keresztutat rendez az Oratórium animátoraival. Mindenkit szeretettel várnak.
4. A családos nyári táborra a jelentkezés időszak a célegyenesbe fordult. ezért kérjük, hogy akik még nem küldték el a jelentkezésüket, és nem fizették be a szükséges előleget, azok a hirdetőtáblán vagy a levelezőlistán megadott módokon tegyék meg a héten. Csak emlékeztetőül a határnap: április 15.
5. Nagyböjti triduumot hirdetünk  április 11-13, hétfő-kedd-szerdán az  esti mise keretében gyóntatással. A szónokok és gyóntatók beosztása a hirdetőtáblán megtekinthető. Szeretettel várjuk a lelki megújulásra vágyó kedves testvéreket.
6. Április 16-ára, szombatra 9 és 12 óra között húsvéti nagytakarítást szervezünk: rendbe rakjuk az ünnepekre a templomot és környékét. Szeretettel várunk minden kedves tettre kész testvért!
7. Kápolnaközösségünkön belül meghirdetjük a „Segítsünk egymásnak” mozgalmat. Ennek keretében megpróbáljuk összehozni az élet valamely területén segítségre szoruló híveinket azokkal, akik a segítségüket valamiben önzetlenül felajánlják. Ehhez folyamatosan várjuk híveink alkalmi, vagy rendszeres segítségkéréseit, és hasonlóképpen az alkalmi, vagy rendszeres segítség-felajánlásokat. Segítsünk egymásnak örömmel és fogadjuk bizalommal mások segítségét! Részleteket a templom hátuljában elhelyezett szórólapokon és a templomi hirdetőtáblán találjuk.
8 Április 30-án, szombaton fél 10-től Savio Napot hirdetünk. Ennek keretében –  hagyomány szerint – játékok, bajnokságok, táncbemutató, akadályverseny, gulyásparty, esti szentmise és filmnézés lesznek a családokat megszólító programok. Részletek a kitett plakáton olvashatóak.
9. A bérmálás május 7-én lesz a Főplébániánk templomában. Imádkozzunk a bérmálandókért!
10. A héten következő ünnepek: a jövő vasárnap már virágvasárnap van, mellyel kezdetét veszi a nagyhét.
11. Nagyböjti bibliai rögtönzések című interaktív előadása lesz 2011. április 17-én, délután ½ 3 órakor,  a Szent József ház színháztermében III. Kórház u. 37., a Flórián üzletház mögött.