Templomi hirdetések – A év – Nagyböjt IV. vasárnap- 2011. ápr. 3.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

1. Köszönjük a tartós élelmiszer gyűjtésbe való bekapcsolódást a Karitász javára.
2. Április 9-én lelki félnap lesz kápolnánkban Simon atya vezetésével. Információ: a szórólapokon olvasható. A program alatt a gyerekeknek az animátorok foglalkozást szerveznek. Továbbiak szórólapokon és hirdetőtáblán olvashatóak.
3. A szolnoki nyári családi tábor jelentkezési lapjai az asztalról elvihetők, vagy a kápolnai levelezőlistán keresztül kérhető. A jelentkezés végső ideje április 15!
4. Nagyböjti triduumot hirdetünk  április 11-13, hétfő-kedd-szerdán az  esti mise keretében gyóntatással. Szeretettel várjuk a lelki megújulásra vágyó kedves testvéreket.
5. Április 16-ára, szombatra 9 és 12 óra között húsvéti nagytakarítást szervezünk: rendbe rakjuk az ünnepekre a templomot és környékét. Szeretettel várunk minden kedves tettre kész testvért!
6. Megjelent a Szentatya nagyböjti üzenete, „Benne temetkeztetek el a keresztségben, és benne támadtatok fel” (Kol 2,12) vezérgondolattal, mely olvasható a hirdetőtáblán ill. megtalálható az interneten.
7. A  Családok Éve alkalmából szervezett sorozat következő összejövetelre pénteken este 8-kor kezdődik. Minden felnőttet szeretettel várunk a Kultúrterembe.
8 A héten következő ünnepek: (meghökkentő, de nincsenek).
9. A jövő vasárnap a Szentföld javára tartunk országos gyűjtést.