Templomi hirdetések – A év – Húsvét III. vasárnapja – 2011. máj. 8.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

1. Megjelent a hírlevél! Vigyük, olvassuk, ajándékozzuk!
2. Boldog Salkaházi Sára emléknapján, 2011. május 11-én közbenjáró ifjúsági imaestre hívnak minden érdeklődőt az Örökimádás Templomba (Üllői út 77., a Klinikák metrómegállónál) este 6-tól 9-ig..Továbbiak a hirdetőn.
3. Anyák napja alkalmából az Úr bőséges áldását kívánjuk minden Anyukára, mivel elfogadják és nevelik gyermeküket! Imádkozzunk a megtört lelkű leányokért, édesanyákért, hogy találjanak jó férjet, bátorítást és segítséget a gyermekvállalásra és nevelésre!
4. Május 13 és 15 között Percenként Szentebbé Válni címmel Balassagyarmaton lesz találkozó 15 évnél idősebb oratoristáknak. Részletek és jelentkezés az ifjúsági irodánál.
5. Május 14-én lesz a fővárost körülölelő Élő Rózsafüzér gyalogos zarándoklat. Fő célja a közös ima hazánkért, településeinkért, saját lakóhelyünkért, családunkért. Lehet csatlakozni a farkastorki Szent Donát kápolnánál (Verhovina utcánál) 13.45-kor: a buzgó zarándokra csak 10km-es gyaloglás vár Máriaremetéig, ahol 19h-kor van a záró szentmise. Buzdítok mindenkit a csatlakozásra!
6. Rózsafüzér Társulatok május 14-én, szombaton országos találkozót tartanak a Kassai téren. Részletek a hirdetőn.
7. A májusi szalézi zarándoklat 21-én, szombaton, 10.30-kor kezdődik Péliföldszentkereszten szentmisével, majd saját elemózsia elfogyasztása után érdekes műsor következik, végül fél 3-kor közös imával zárjuk a kegytemplomban, s egy kis kitérővel térünk haza. A busz költsége – támogatás miatt – mindössze 1500 Ft. Kérjük a kedves testvérek mihamarabb jelentkezzenek a sekrestyében a busz megrendelése végett!
8 Május 21-én, szombat este 7 és 8 között tartományi szentségimádás lesz Péliföldszentkereszten és szerte a szalézi templomokban, melyben egymásért és a szentelendőkért imádkozunk.
9 Foglaljuk imáinkba szentelendő kispapjainkat és diakónusainkat!
10. Csíksomlyói pünkösdi zarándoklatra lehet jelentkezni a hirdetésben itt megjelölt telefonszámon (Boldvai József: 06-20-9410-731). Június 4-én közbenjáró párkeresőknek lesz ifjúsági imaest az Örökimádás Templomban este 6-tól.Továbbiak a hirdetőn.
11 Megjelent és a hirdetőtáblán olvasható a tartományi ministránstábor meghívója!
12 A héten következő ünnepek: pénteken a Mazzarello Szent Máriának, a Segítő Szűz Mária Leányai vagy Don Bosco Nővérek szerzetesrend társalapítójának van emléknapja, ill. a fatimai Boldogságos Szűz megjelenésének van megemlékezése.

P. Andrásfalvy János SDB templomigazgató drótposta: pajanos1@gmail.com, 20-823-3325