Templomi hirdetések – A év – 8. évk. vasárnap – 2011. febr. 27.

 

A kedves Testvérek figyelmébe ajánljuk:

 

1. A héten elsőcsütörtökön papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk, elsőpénteken 17.45-kor Jézus Szíve litánia, elsőszombaton loretói litánia, elsővasárnap 17.00-kor szentségimádás lesz.
2. A haranglábra való gyűjtést folytatjuk, az építésének előkészítése zajlik.
3. Március 10-én, csütörtökön fél 5-kor ünnepélyes bemutatót tartanak s szaléziak és Pintér doktor úr a frissen megjelent Óbudai múltidéző című könyvről a tartományfőnökség dísztermében. Ebben Kiss Mihály, óbudai szalézi igazgató atya naplójegyzeteit és az üldözés elől megmentett zsidók feljegyzéseit olvashatjuk, melyek az 1944-45-ös,  háború gyötörte időszak hétköznapi hőstetteit varázsolják elénk. Vegyünk részt bátran!
4. Gyermekfarsang lesz a Savio Házban március 6., vasárnap du. 3-tól 7-ig. A lelkes szervező animátorcsoport szeretettel vár minden gyermeket 12 éves korig. A belépő egy tálca sütemény vagy innivaló.
5. A mostani gyűjtést a katolikus iskolák javára ajánljuk fel. A több tízmillió forintos adakozás évről évre nélkülözhetetlen segítség a 187 oktatási-nevelési intézmény 357 tagintézményének feladataik ellátásában, melyekben 71235 fiatalt oktatnak, nevelnek.
6. Imádkozzunk Pál atya mihamarabbi felgyógyulásáért!
7. 27-én, vasárnaptól 5 órától Oratóriumunkban ismét beindul az ingyen korrepetálás. További tájékoztatást a kitett plakátról szerezhetünk.
8. A Szűz Mária Társasága lelkigyakorlatot hirdet lányoknak Jablonka úti házukba. Továbbiak a kitett papíron olvashatóak.
9. Mint már láttuk, megjelent a Szalézi Értesítő: először képregénnyel együtt! Vigyük bátran!
10. Március 26-án, szombaton Szombathelyre tervezünk buszos-vonatos kirándulást a szaléziakhoz és más helyi látványossághoz. A részletekről érdeklődni és jelentkezni lehet a sekrestyében.
11. Reményeink szerint a templomi honlapunk a jövő hét folyamán megújul. Az esetleges fennakadásokért a kedves testvérek szíves türelmét kérjük.
12. Ünnepeink a héten: pénteken Meszlényi Zoltán püspök-vértanúnak megemlékezése van.