Templomi hirdetések – A év – 7. évk. vasárnap – 2011. febr. 20.

A kedves Testvérek figyelmébe ajánljuk:

1. Február 27-én, vasárnap a fél 11-es szentmise keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét idősek és krónikus betegek számára. A szentség felvétele előtt ki-ki végezze el szentgyónását.
2. A haranglábnak – most már – mindenféle költségére gyűjtünk. Köszönjük az eddig már befolyt támogatásokat. A harangláb tervei a templom előcsarnokában megtekinthetőek.
3. Március 5-én, szombaton 19.00 – 2.00 óra között rendezik a tizenkettedik Budai Egyházközségek Bálját, melyre felkérték a Magyar Katolikus Karitászt díszvendégnek. A részletek a kitett plakáton megtekinthetőek.
4. E félévben is folytatódik a Szalézi Szellemi Műhely, melynek első előadása 14-én, hétfőn volt a Don Bosco Kultúrteremben.
5. Gyermekfarsang lesz a Savio Házban március 6., vasárnap du. 3-tól 7-ig. A lelkes szervező animátorcsoport szeretettel vár minden gyermeket 12 éves korig. A belépő egy tálca sütemény vagy innivaló.
6. Többnyire szombat reggeleken koncertre hívjuk a kedves csoportokat.  Míg az orgonaművész bevezet bennünket a koncertmű megszületésének rejtelmeibe apró mozgásokkal elérhetjük, hogy a templom tiszta legyen. Más szavakkal: Kérjük a csoportok feliratkozását a templomtakarítására. 🙂
7. A Család Évében a szalézi munkatársak szervezésében értékes családi programsorozat indult, két hetente péntek este 8 órakor. A műsorról tájékozódjunk a hirdetőtábláról.
8. A 10 éves Meglepetés Színház társulata szeretettel meghív Humor, vidámság a Bibliában című rögtönző, interaktív előadására.  Ideje: február 20-án, vasárnap este ½ 7 órakor. Többi információ a plakáton.
9. A Salesianum Kollégiumban előadássorozat indul életvezetés és család témában. További tájékoztatás a hirdetőtáblán. Az AVE családprogramja is a hirdetőtáblán olvasható.
10. Megjelent az egyházmegyei Család évi családprogramok szórólapja, amely elvihető a templom előteréből.
11. A jövő hét vasárnap a katolikus iskolák javára lesz gyűjtés.
12. Pál atya már jobban van. Imádkozzunk mihamarabbi felgyógyulásáért!
13. 27-én, vasárnaptól 5 órától Oratóriumunkban ismét beindul az ingyen korrepetálás. További tájékoztatást a kitett plakátról szerezhetünk.
14. Ünnepeink a héten: kedden Szent Péter székfoglalása, csütörtökön Szent Mátyás apostol, pénteken Caravario Kallixtusz és Versiglia Alajos, első szalézi vértanúk  ünnepe lesz.