Templomi hirdetések 2014.10.26

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

1. Horváth Pál szalézi szellemi műhelye október 27-én, hétfőn este 8 órától lesz.
2. A nyugdíjas klub következő találkozója, október 28-án, kedden 10 és 12 óra között lesz.
3. 30-án csütörtökön, kirándulást szervezünk az oratórium részére. Találkozunk 9.30-kor a templom előtt. Információ Robert atyánál. Sok szeretettel hívunk és várunk benneteket.
4. Jeles napjaink a héten:
 Kedden, SZENT SIMON ÉS SZENT JÚDÁS TÁDÉ APOSTOLOK ünnepe,
 Szombaton, MINDENSZENTEK FŐÜNNEPE, PARANCSOLT ÜNNEP. Szentmisék:
8 órakor, 10.30-kor és este 6 órakor lesznek. Az esti mise előtt 17.45-kor loretói litániát imádkozunk.
– Az esti szentmise után lucernárium szertartást végzünk az összes megholt lelki üdvéért. Azután a Szalézi Kriptában együtt imádkozunk esti dicséret imája.
– Ugyanezen a napon don bosco-i hagyomány szerint temetőlátogatásra indulunk gyerekekkel és fiatalokkal 16 órakor a rendház udvaráról, melyet gesztenyézés követ a Savio-házban.
 Vasárnap, a Halottak napja, elhunyt szeretteinkért imádkozunk minden szentmisében.
– A KRIPTÁBA VALÓ BEJUTÁS a Bécsi út 173 szám alatti ajtón keresztül lehetséges elsején és másodikán, déltől este 6 óráig.
– AKIK HALOTTAK NAPJÁN ÉS A NYOLCADA ALATT MEGLÁTOGATNAK egy temetőt, templomot vagy nyilvános kápolnát, teljes búcsút nyerhetnek a szokott feltételekkel. A látogatáskor EGY MIATYÁNKOT, ÜDVÖZLEGYET, ÉS HISZEKEGYET kell imádkozni a szentatya szándékára.
 Első vasárnap délután 5 órától szentségimádást tartunk a hivatásokért.
5. Végül szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket.