Szalézi lecsófeszt – október 14.

Első alkalommal kerül megrendezésre a Szalézi lecsófeszt október 14-én, szombaton!

Szeretettel várunk mindenkit erre a napra, amelyen az egész család – kicsik és nagyok – találhatnak kedvükre való programot. A gyermekekre izgalmas játékok várnak animátoraink szervezésében, míg a felnőttekre kvíz, szalézi kerekasztal és – természetesen – a lecsófőző verseny!

A versenyre nevezni legkésőbb október 8-ig, vagy a 10 csapatos létszám beteléséig lehet aMárkus Zoltán fényképe. lenti elérhetőségen.

Facebook esemény.

 

Információk a résztvevőknek:

A program 10 órakor kezdődik, és várhatóan 16 óráig tart. Az ebédhez a műanyag tányért 200 Ft/db áron lehet megvásárolni. A teljes költséget ez nem fedezi, adományokat szeretettel fogadunk. A jelenléten túl édes süteménnyel is lehet emelni a nap fényét. 🙂

További információk:
Márialigeti Bence (30/228-8492; bence.marialigeti@gmail.com)

 

Információk a VERSENYZŐKNEK:

A lecsófőző versenyre leghamarabb 9:30-ra lehet érkezni. Az ebéd 12:15-kor kezdődik (ekkorra kell elkészülnie a versenyzőknek). A versenyzők számára a főzési lehetőség (gázrezsó vagy bogrács), asztal, paprika, paradicsom és a hagyma biztosítva lesz, minden mást (ízlés szerint) a versenyzőknek kell hoznia (fazekat, kést, stb. is). A verseny győztese hazaviheti a szakmai zsűri által odaítélt Szalézi fakanál vándordíjat, de lesz egy közönségdíj is, melyen a szakmai szempontokon túl a megjelenés, a tálalás, a szakácsok kedvessége 🙂 is sokat nyom a latba. A versenyzők egy csapatnév választásával, valamint elérhetőségeik megadásával jelentkezhetnek a lenti elérhetőségek valamelyikén.

További (versennyel kapcsolatok) információk:
Széna János (30/813-5904; janos.szena@gmail.com)

 

Szeretettel várunk mindenkit!

óbudai szaléziak