Pünkösd vasárnapi hirdetések – 2018. május 20.

  1. Pünkösdhétfőn elmarad a szalézi Szellemi Műhely! Szentmiséinkben – reggel 8:00 és délután 18.00 órakor – a Szűzanyát, mint az Egyház Anyját köszöntjük. Ezen a napon van a Karizmák ünnepe is – részletek a hirdetőtáblán olvashatók!
  2. Május hónapban, minden esti szentmise előtt 17:45 órától elimádkozzuk a Lorettói litániát, Mennyei Édesanyánk tiszteletére.
  3. Május 15-től (kedd) kezdve – május 23-ig közös kilencedet végzünk Máriához, a Keresztények Segítségéhez.

  4. Május 27-én lesz templomunk búcsúja! Az ünnepi szentmisét este 18.00 órakor Ábrahám Béla tartományfőnök atya mutatja be! Utána egy kis agapéra várjuk a testvéreket, amelyhez egyéni felajánlásokat köszönettel elfogadunk!
  5. Június hónap első hetével kapcsolatban már most hirdetjük:
  • Június 2-án a világszintű Szentségimádásba kapcsolódna be templomunk is,  17:00 – 18:00 óra között. Ez az alkalom lenne az Elsőpéntek és Elsővasárnap helyett, amit a leendő Elsőáldozóinkért is felajánlanánk. Ha lehet, ezen programunk figyelembevételével tervezzünk!
  • Június 3-án, a 10.30 órai szentmisében lesz az Elsőáldozás!
  • Június 8-án, Boldog Sándor István vértanú testvérünk égi születésnapjának évfordulója lesz! Az ünnepi szentmisét 18.00 órakor tartjuk. Ezen a napon Családi Délutánt is szervezünk a Boldog Sándor István parkban, 16.00 – 20.00 óra között, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  1. Ifjúsági táborainkra – Nyári Oratórium, Tiszafüred – az internetes oldalunkon lehet jelentkezni!