Krisztus király vasárnapi hirdetések 2018. november 25.

 1. Folytatódik a Bibliakör Dér Katalin vezetésével, november 26-án, hétfőn este 20.00 órakor.
 2. Óvodás hittan is lesz, 16.30 órától.
 3. A Szentségimádás Iskolája folytatódik november 29-én csütörtökön, a szokott rend szerint.
  1. 18.00 órakor Szentmise,
  2. 18.45 – Elmélkedés,
  3. 19.15 Szentségimádás Előadónk Berán Ferenc, újlaki plébános úr lesz.
 4. Ma délután (nov. 25) Adventi koszorú készítésre hívjuk a családokat, 15.00 órától, a Savio közösségi termünkbe. Délelőtti szentmisék után az Etalon kiadó ismét jelen lesz termékeivel.
 5. Adventi lelkigyakorlatok kezdődnek Péliföldszentkereszten, különböző korosztályoknak. Érdeklődni, jelentkezni a Szalézi Ifjúsági Mozgalom honlapján lehet; www.szalim.hu
 6. Az óbudai munkatársak Adventre időzítve idén is készítettek napi gondolatokat tartalmazó “buszjegy-tömböket”, amit ajándékként osztanak majd jövő héten, Advent első vasárnapján a kápolna közösségének. A buszjegyeket az eddigi évekhez hasonlóan egy kiemelt szalézi célra, gyűjtésre is felhasználják. Önkéntes adományotokat idén a szombathelyi oratórium céljaira kérik és köszönik.
 7. A korábbi évekhez hasonlóan idén is meghirdetjük a Szállást keres a Szent Család adventi imaláncot. A közös imádság és a találkozás remek alkalom a karácsonyi lelki előkészületre, egymás megismerésére és a közösség építésére. Jelentkezési lap a templomban található.
 8. Egyéb decemberi program – már jó előre – a templom előterében, a hirdetőtáblán kihelyezve olvasható.