Közösségi Fórum – 2015. szeptember 6

Kedves Oratóriumi Tagok! Kedves Szülők!
 
Az szalézi munkatársak kezdeményezésére idén is megrendezzük az óbudai szalézi kápolna Közösségi Fórumát szeptember 6-án, jövő vasárnap, 10 és 13 óra között a kápolna udvarán.
Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen megismerné a kápolnához tartozó működő közösségeket, és azokat is, akik aktívan részt szeretnének venni a kápolna életében.
Rövid idő alatt láthatják sokszínűségünket! Egészen kisgyermek kortól a nyugdíjas korosztályig, akár fiatalként vagy  házas emberként, lehetőség van imában és szolgálatban tenni egymásért. Erre biztat bennünket Don Bosco is: “Egyikünk java legyen mindenkié!” 
 
Az idei alkalommal a személyes találkozások és beszélgetések mellett Don Bosco életéhez kapcsolódó játékok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A játékban szerzett pontokat pedig a büfében lehet beváltani (akárcsak a jól ismert bazár játékban).
 
Kérdésekkel forduljanak Rácz Zs Enikőhöz (20/228 3017) vagy Bángi-Magyar Annához (20/285 4766)
A részvételetekre mi mind feltétlenül számítunk:
BABA-MAMA KLUB, CSALÁDOS KÖZÖSSÉGEK, GYEREK CSOPORTOK, CSERKÉSZCSAPAT, ZENEKAROK, KÓRUSOK, LEÁNY SCHOLA, NYUGDÍJAS
KLUB, DON BOSCO KIADÓ, RÓZSAFŰZÉR TÁRSULAT, IRGALMASSÁG ÓRÁJA, ANIMÁTOROK, MINISTRÁNSOK, SZALÉZI MUNKATÁRSAK, REGGELIZTETŐ CSOPORT, KORREPETÁLÁS,  SZALÉZI ATYÁK, TESTVÉREK