Kápolna Hirdetések – Jézus megkeresztelkedése – 2022.01.09.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  1. Újra indítunk felnőtt bérmálásra felkészítő csoportot. Ebbe a csoportba 25 év fölött lehet jelentkezni (email: palisdb@gmail.com).  Az első találkozó január 13-áncsütörtökön este 19 órakor lesz.
  2. Január 15-én, szombaton immár 11. alkalommal rendezzük meg Óbudán az országos csocsóbajnokságot Don Bosco tiszteletére. A verseny helyszíne: a Szent Péter és Pál iskola. Jelentkezni január 11-ig lehet, párokban. Három korcsoportot tervezünk: 14 év alattiak, 14-18 évesek és 18 év fölöttiek. Várunk minden játékost és szurkolót! Részletek és jelentkezés az obudaiszaleziak.hu oldalon.
  3. Híveink lakásának megszentelésére van lehetőség, kérjük, előre jelezzék erre vonatkozó igényüket.
  4. A tartományi Don Bosco ünnep január 29-én szombaton 9.45 – 15.00 lesz az Eiffel Műhelyház Mozdonytermében és Bánffy termében (1101 Budapest, Kőbányai út 30.). Az ünnep 10 órakor szentmisével kezdődik, melyet online is közvetítünk, ezután pedig műsorok lesznek. A résztvevőknek biztosítunk szendvicsebédet, melyhez le kell adnunk a résztvevők számát, ezért kérjük jelezzék a Don Bosco ünnepen való részvételi szándékukat a sekrestyében.
  5. Január 30-án, vasárnap, 18.00 órakor Don Bosco tiszteletére ünnepi szentmisét mutat be templomunkban P. Ábrahám Béla szalézi atya. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a szentmisére, és az azt követő ünnepi agapéra is a Don Rua teremben.
  6. Don Bosco atyánk 1888. január 31-én a hajnali órákban hunyt el. Halálára, égi születésnapjára emlékezve január 31-én reggel 6 órakor szentmisét tartunk templomunkban az ő tiszteletére. Sok szeretettel hívjuk és várjuk kedves híveket, a fiataljainkat és a családokat. Ezen a napon reggel 7-kor NEM lesz szentmise, helyette majd este 18 órakor tartunk szentmisét.
  7. A krisztushívők egységéért végzett ökumenikus imahét, 2022. 16-23. lesz. Alapgondolata: „Láttuk a csillagot napkeleten és eljöttünk, hogy imádjuk őt.” Az imanyolcad országos megnyitó istentiszteletére január 16-án, vasárnap 18.00 órakor a Deák téri evangélikus templomban kerül sor. Az imahét lezárásaként, 2022. január 23-én, vasárnap 17 órától keresztény-zsidó imaórát terveznek a Budapest-Terézvárosi Avilai Nagy Szent Teréz plébániatemplomban, a járványügyi helyzetnek megfelelően.