Hirdetések – Virágvasárnapja (C. év) – 2022.04.10.

 Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  1. Április 11-én, hétfőn 19.30-kor Bibliakör lesz a Don Rua teremben Dér Katalinnal! Téma: A János-evangélium és az úgynevezett messiási csodák. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Holnap (ma) vasárnap Virágvasárnap a 9.00-kor kezdődő szentmise keretében lesz a Barkaszentelés és körmenet.
  3. A nagycsütörtöki lámosás szertartásához szükségünk van férfi, fiú segítségre. Aki szeretne Jézus apostola lenni, kérem személyesen írjon emailt Pali atyának (palisdb@gmail.com). Várjuk a jelentkezést!
  4. Kérjük a kedves testvérek segítségét templomunk húsvét előtti nagytakarításában, melyet április 13-án, most nagyszerdán 9.00-12.00 szervezünk meg. Előre is köszönjük a segítséget!
  5. Nagypéntek, április 15. délután 3 órakor kezdődik a keresztút udvaron. Családok, csoportok, párok jelentkezését várjuk, akik 1-1 állomásra vinnék a keresztet, illetve felolvasnák az elmélkedést. Kérünk, hogy írjatok Luter Krisztának (luterkriszta@gmail.com), ha szeretnétek ebben részt venni.
  6. Idén is szeretettel várunk minden 12 és 16 év közötti érdeklődőt a Tanyatáborba augusztus 1 és 6 között. Bővebb információt a honlapon és a kihelyezett plakáton lehet olvasni. 
  7. A korábbi években indulók után idén újabb gyermek kisközösséget indítunk szalézi animátorok vezetésével. Elsősorban harmadik osztályosok jelentkezését várjuk ebbe a kiscsoportba, amely kétheti rendszerességgel fog majd találkozni. Az eddigi kisközösségek már több éve működnek, és így hosszú időre meghatározó barátságok is születtek bennük. Érdeklődni lehet Áron testvérnél (szalezi.oratorium.obuda@gmail.com). 
  8. Szeretettel ajánljuk a kedves hívek figyelmébe a Szalézi Értesítő legújabb számát, melyben tartományunk aktuális híreiről olvashatunk. A templom bejárata közelében lévő szokásos helyről elvihető.
  9. A kápolnai levelezőlista nagyon hasznos a hétköznapjaink során. Ezért jelezzük a testvéreknek, hogy akik még nem tagjai bátran jelentkezzenek a lista kezelőinél, Márialigeti Bencénél vagy Bángi-Magyar Attilánál. Elérhetőségeik a bejárat melletti hirdetőtáblán olvashatók.
  10. Ajánljuk kedves híveknek a nagyheti programot. A templom ajtónál és bejárat melletti hirdetőtáblán található!