Hirdetések – Nagyböjt 4. Laetare vasárnap (C év) – 2022.03.27.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

 1. Március 28-án, hétfőn 19.30-kor a Don Rua teremben tartandó Bibliakörben Dér Katalin a János-evangéliumról szóló sorozat keretében a 8,32 versről beszél (AZ IGAZSÁG SZABADDÁ TESZ! Mit jelent ez?)
 2. A nagyböjtben minden szerdán reggel 6 órakor lesznek szentmisék. Minden péntek délután 17.15-kor keresztutat végzünk, mely után 18.00-kor a szentmisét tartunk. Imádkozzunk együtt és készüljünk közösen is a Húsvétra.
 3. A Katolikus Karitász kezdeményezésére tartós élelmiszergyűjtést tartunk március 27-ig a Kárpátjai magyarok és ukrán testvéreink javára. A szegények megsegítéséért végzett fáradozásukat hálásan köszönjük!
 4.  

  Kirándulást szerveznek az animátorok 9 év fölötti gyerekeknek és fiataloknak április 2-án, szombaton Solymártól a Virágosnyeregig. Találkozás 9.45-kor a Flórián téri Volán buszmegállóban, vagy 10.30-kor a solymári vasútállomáson. Várható érkezés: 16 óra felé az Óbudai Szaléziakhoz. Buszjegyre való pénzt és ebédet mindenki magának hozzon. Várunk mindenkit szeretettel!

 5.  

  Április 8–9. (péntek esti misétől szombat esti miséig) 24 órás szentségimádást szervezünk. Kérjük, jelentkezzenek a kihelyezett papírokra való feliratkozással. A szentségimádás utolsó óráját áldással zárjuk!

 6.  

  Szeretettel ajánljuk a kedves hívek figyelmébe az Új Ember és a Képmás újságokat, valamint az áprilisi ADOREMUS-t, amelyből könnyen lehet követni a nagyheti liturgikus szertatásokat. A kiadványok a templom végében, a szokásos helyen megtalálhatók.

 7.  

  Kérjük a kedves testvérek segítségét templomunk húsvét előtti nagytakarításában, melyet április 13-án, nagyszerdán 9.00-12.00 szervezünk meg.

 8. A következő vasárnap Szentföld javára lesz gyűjtés. Köszönjük támogatásukat!