Hirdetések – Nagyböjt 3. vasárnapja (C év) – 2022.03.20.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  1. Március 21-én, hétfőn este 8-tól folytatódik a Szalézi szellemi műhely Horváth Pállal. A téma: II. János Pál pápa Laborem exercens, Munkát végezve kezdetű társadalmi körlevele. Mindenkit szeretettel várunk.
  2. A nagyböjtben minden szerdán reggel 6 órakor lesznek szentmisék. Minden péntek délután 17.15-kor keresztutat végzünk, mely után 18.00-kor a szentmisét tartunk. Imádkozzunk együtt és készüljünk közösen is a Húsvétra.
  3. Köszönjük a kedves testvérek kedd (március 15.) délutáni segítségét, mellyel közösen tudtuk szebbé tenni az udvarunkat. Köszönjük az imákat is!
  4. Kirándulást szerveznek az animátorok 9 év fölötti gyerekeknek és fiataloknak április 2-án, szombaton Solymártól a Virágosnyeregig. Találkozás 9.45-kor a Flórián téri Volán buszmegállóban, vagy 10.30-kor a solymári vasútállomáson. Várható érkezés: 16 óra felé az Óbudai Szaléziakhoz. Buszjegyre való pénzt és ebédet mindenki magának hozzon. Várunk mindenkit szeretettel!
  5. Április 8–9. (péntek esti misétől szombat esti miséig) 24 órás szentségimádást szervezzük. Kérjük, jelentkezzenek a kihelyezett papírokra való feliratkozással. A szentségimádás utolsó óráját áldással zárjuk!
  6. Szeretettel ajánljuk a kedves hívek figyelmébe az Új Ember és a Képmás újságokat, valamint az áprilisi ADOREMUS-t, amelyből könnyen lehet követni a nagyheti liturgikus szertatásokat. A kiadványok a templom végében, a szokásos helyen megtalálhatók.
  7. Kérjük a kedves testvérek segítségét templomunk húsvét előtti nagytakarításában, melyet április 13-án, nagyszerdán 9.00-12.00 szervezünk meg.
  8. A héten pénteken (márc. 25.) Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz.