Hirdetések – Évközi 5. vasárnap (C év) – 2022.02.06.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  1. Szent Balázs püspök és vértanú emléknapjára emlékezve a szentmise után Balázs-áldásban részesülhetnek a kedves Testvérek.
  2. Február 7-én, hétfőn folytatódik a Szalézi Szellemi Műhely a Don Rua teremben Horváth Pállal. A téma II. János Pál pápa első, Redemptor hominis kezdetű körlevele. Mindenkit szeretettel várunk.
  3. Február 11-én, pénteken gyerek farsangot szervezünk 16.30 – 19.00 a kollégium dísztermében. Ugyanezen a napon a 15 év fölötti fiatalokat is hívjuk egy farsangi együttlétre 19.00–tól a Don Rua teremben! Minden gyereket és fiatalt szeretettel várunk!
  4. Az Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda szeretettel várja leendő óvodásait és első osztályosait 2022/23-as tanévre. Részletes információk megtalálhatók a kihelyezett plakátokon. Hátul az újságoknál pedig jelentkezési lapokat is elhelyeztünk.  
  5. Örömmel hirdetjük, hogy nagyböjti lelki félnapunk vendége Varga László püspök atya lesz, aki a „szellemi harc” témakörében tart majd egy elmélkedést. A lelki félnap további programjai: kiscsoportos beszélgetés, szentségimádás gyónási lehetőséggel, közbenjáró imádság. Időpont: március 5-e délután. Részletek a levelező listán.
  6. Heti szentjeinkről: csütörtökön (febr. 10.) Szent Skolasztika szűz emléknapja, pénteken (febr. 11.) a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária, a betegek világnapja. Imádkozzunk a betegekért. Templomunkban a betegek kenetét jövő vasárnap február 13-án, 10.30-as szentmise után szolgáltatjuk ki mindazon betegségben vagy idős korba jutott testvéreinknek, akik erre felkészültek.