Hirdetések – Évközi 4. vasárnap (C év) – 2022.01.30.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  1. Holnap/ma, január 30-án, vasárnap, 18.00 órakor Don Bosco tiszteletére ünnepi szentmisét mutat be templomunkban P. Ábrahám Béla szalézi atya. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a szentmisére, és az azt követő ünnepi agapéra is a Don Rua terembe.
  2. Don Bosco atyánk 1888. január 31-én a hajnali órákban hunyt el. Halálára, égi születésnapjára emlékezve január 31-én reggel 6 órakor szentmisét tartunk templomunkban az ő tiszteletére. Sok szeretettel hívjuk és várjuk kedves híveket, a fiataljainkat és a családokat. Ezen a napon reggel 7-kor NEM lesz szentmise, helyette majd este 18 órakor tartunk szentmisét.
  3. Február 11-én, pénteken gyerek farsangot szervezünk 16.30 – 19.00-ig a kollégium dísztermében. Ugyanezen a napon a 15 év fölötti fiatalokat is hívjuk egy farsangi együttlétre 19.00 – tól a Don Rua teremben! Minden gyereket és fiatalt szeretettel várunk!
  4. Az Óbudai Szent Péter és Pál Szalézi Általános Iskola és Óvoda szeretettel várja leendő óvodásait és első osztályosait 2022/23-as tanévre. Intézményünkben a gyermekek nevelése szalézi lelkiségi alapokon, keresztény szellemben történik. Részletes információk megtalálhatók a kihelyezett plakátokon. Hátul az újságoknál pedig jelentkezési lapokat is elhelyeztünk.
  5. Lakások megszentelésére van lehetőség, kérjük jelezzék erre vonatkozó igényüket.
  6. Heti szentjeinkről: hétfőn (jan. 31.) Bosco Szent János ünnepe, szerdán (febr. 2.) Urunk bemutatása (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe, pénteken (febr. 4.) elsőpéntek lesz: délután 17 órakor szentségimádást tartunk, amely alatt lehetőség lesz szentgyónásra. 17.45-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk, majd 18 órakor szentmise kezdődik, szombaton (febr. 5.) pedig Szent Ágota szűz és vértanú emléknapja lesz.
  7. Február 3-án, csütörtökön Szent Balázs püspök és vértanú emléknapján a reggeli szentmise után Balázs-áldásban részesülhetnek a kedves Testvérek. Aki nem tud részt venni csütörtökön, a vasárnap február 6-án is lesz lehetősége!