Hirdetés – Évközi 32. vasárnap – 2021.11.07.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  1. November 8-án, hétfőn este 20 órától folytatódik a Szellemi műhely Horváth Pállal. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Az Egyházmegye felelősei új intézkedést vezettek be, melynek keretében a zárt terekben, főleg a szűkebb légterű templomokban vagy más helyiségekben kötelező a szájmaszk viselése. A szentmisében és más liturgikus cselekmények során mellőzzük a kézfogásokat, az áldozás pedig csak kézbe történhet.
  3. November 20-án 17.00 – 18.00 között ismét összegyűlünk az Oltáriszentség előtt Krisztus Király ünnepének előestéjén. Szerte a világon hálát mondunk a budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kegyelmeiért és új lendületet veszünk, hogy újra és újra át tudjuk élni a Jézussal való találkozás örömét. Sok szeretettel hívjuk és várjuk kedves híveket templomunkba!
  4. Szintén november 20-án, szombaton 14.00-17.00 lesz az adventi koszorúkészítés, majd azok megáldása az Óbudai Szalézi Szent Péter és Pál iskolában. A koszorú anyagait előkészítjük, amelyhez majd hozzájárulást is kérünk. Sok szeretettel várjuk a családokat, a fiatalokat és a gyermekeket!
  5. Sok szeretettel hívjuk és várjuk november 19-21. között Péliföldszentkereszten megrendezésre kerülő Hétvége a szaléziakkal elnevezésű programunkra azokat a 15 és 30 év közötti FIÚKAT, akik szeretnék közelebbről megismerni, elmélyíteni a szalézi lelkiséget. Egy hétvégét tölthettek a szaléziakkal, ahol lehetőségetek lesz beszélgetni a szalézi atyákkal, testvérekkel a hivatásról és betekintést nyerhettek vidám közösségi életükbe imádságaikba. Mindemellett szerepet kap a játék, a sport és lehetőség nyílik Péliföldszentkereszt gyönyörű természeti értékeinek felfedezésére is. Jelentkezni lehet november 14. vasárnap éjfélig a www.szaleziak.hu oldalon elérhető online űrlap kitöltésével vagy személyesen a szaléziaknál.
  6. Heti szentjeinkről: kedden (nov. 9.) a lateráni bazilika felszentelésének ünnepe, szerdán (nov. 10.) Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító emléknapja, csütörtökön (nov. 11.) Tours-i Szent Márton püspök emléknapja, pénteken (nov. 12.) Szent Jozafát, püspök és vértanú emléknapja, szombaton (nov. 13.) pedig Magyar Szentek és Boldogok emléknapja lesz.