Hirdetés – Évközi 28. vasárnap – 2021.10.10.

Hirdetés – Évközi 28. vasárnap – 2021.10.10.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  1. Október 11-én, hétfőn folytatódik a Szellemi műhely Horváth Pállal este 8 órakor a Don Rua teremben. Mindenkit szeretettel várunk! 
  2. Október – a Rózsafüzér hónapja. A Szűzanyának szentelt hónapban, minden szombat és vasárnap az esti szentmise előtt 17.15-kor a Rózsafüzért és a lorettói litániát imádkozzuk a templomban. A kápolnaközösségben folytatjuk a Rózsafüzér imaláncot, amelyhez bárki csalatkozhat. A szentmisék után távozáskor, majd mindenki húzhat egy rózsafüzér titkot és kérjük, hogy egész héten azzal imádkozzanak. Mindenkit bátorítunk a részvételre!
  3. Templomunkban újra van lehetőség csendes szentségimádásra minden csütörtökön 19.00-20.00. Minden hónap harmadik csütörtökjén pedig ifjúsági – gitáros szentségimádást szervezünk.
  4. Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Titkársága ezúton ajánlja az Önök figyelmébe az alábbi eseményt, amely Boldog Carlo Acutis tiszteletére, halálának évfordulóján kerül megrendezésre. A fiatal milánói fiút az internetezők védőszentjének is tartják. A tinédzser az online térben végzett tevékenységével milliók figyelmét irányította az eucharisztiára. A konferencia időpontja: 2021.10.12. 09:00 – 13:00. A konferencia programjára interneten keresztül lehet regisztrálni. A rendezvény előadói többek között: Böjte Csaba ferences szerzetes, a NEK hírnöke. Fábry Kornél, a NEK főtitkára. Varga László, kaposvári megyéspüspök. Mindenkit szeretettel várnak!
  5. Heti szentjeinkről: hétfőn (okt. 11.) Szent XXIII. János pápa emléknapja, csütörtökön (okt. 14.) Szent I. Kallixtusz pápa és vértanú emléknapja, pénteken (okt. 15.) a Jézusról nevezett Szent Teréz szűz és egyháztanító emléknapja, szombaton (okt. 16.) pedig Szent Hedvig szerzetesnő emléknapja. Jövő vasárnap – a Missziók vasárnapja lesz. Imádkozzunk a missziókban szolgálókért. Ezen a napon a missziók javára gyűjtünk! 

   

  Szeretettel köszöntjük minden kedves testvérünket, akik ezen a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Isten áldja őket!