Hirdetés – Évközi 26. vasárnap – 2021.09.26.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

1. Hétfőn, 27-én folytatódik a Szellemi Műhely Horváth Pállal este 8-tól a Don Rua teremben. Mindenkit szeretettel várunk!

2. Októbertől szeretnénk indítani a Bérmálás szentségére való felkészülést felnőtteknek. Aki szeretne részt venni Pali atyánál lehet jelentkezhet a megadott elérhetőségein! (Email: palisdb@gmail.com, vagy Tel: 06 20 771 9013).

3. A héten pénteken október 1-én elsőpéntek lesz. Délután 17.15 órakor a Rózsafüzért imádkozzuk, amely alatt lehetőség lesz szentgyónásra. 17.45-kor pedig a Lorettói litániát imádkozzuk, majd 18 órakor szentmise lesz.

4. Október 2-án szombaton 9.30 – 12.00 között ministránsfoglalkozást tartunk, melyre szeretettel várjuk azokat a fiúkat, akik a ministránsavatásra jelöltek (elsőáldozás -14 évesig). Október 3-án, vasárnap 10-00 – 11.30 között a kilences szentmise után pedig a ministránspalántákat (elsőáldozásig) várjuk.

5. Október – a Rózsafüzér hónapja, a Szűzanyának szentelt hónapban, minden szombat és vasárnap délután az esti szentmise előtt 17.15-kor a Rózsafüzért és a Lorettói litániát imádkozzuk templomban. A kápolnaközösségben szeretnénk elindítani a Rózsafüzér imaláncot, amelyhez bárki csalatkozhat. A hétvégi szentmisék után távozáskor, majd mindenki húzhat egy rózsafüzértitkot és kérjük, hogy egész héten azzal imádkozzanak. Mindenkit sok szeretettel hívunk és várunk!

6. Hirdetjük a testvéreknek, hogy szeptembertől újra összefogott takarítást szervezünk templomunkban, kéthetenkénti rendszerességgel. Várjuk a jelentkezőket 1-1 alkalomra, akik segítenének közösségünk házát tisztán tartani. A hátul elhelyezett szórólapon feliratkozva, vagy Luter Krisztánál közvetlenül tudnak jelentkezni. Köszönjük a közösségeknek az eddigi vállalásokat!

7. Heti szentjeinkről: hétfőn (szept. 27.) Páli Szent Vince áldozópap emléknapja, szerdán (szept. 29.) a Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyal ünnepe, csütörtökön (szept. 30.) a Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító emléknapja, pénteken (okt. 1.) a gyermek Jézusról nevezett szent Teréz szűz és egyháztanító emléknapja, szombaton (okt. 2.) pedig a Szent Őrzőangyalok emléknapja lesz.