Hirdetés – Évközi 25. vasárnap – 2021.09.19.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  1. Újraindul a Bibliakör Dér Katalin vezetésével szeptember 20-án hétfőn este 20 órakor, amelyet személyes találkozás formájában, a Don Rua teremben tartunk.  Folytatjuk a János-evangélium olvasását. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Idén szeptembertől is szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket és a fiatalokat hittanjainkra különböző korcsoportokban. Indítunk egyetemista hittant, ifjúsági hittant, serdülő hittant ill.  a szentségekre (elsőáldozásra, bérmálásra, valamint a házassági szentségére) felkészítő hittant. A részletes tájékoztatás az Óbudai Szaléziak honlapján és Facebookon található. Bár már néhány hittan csoport a héten csütörtökön elindult, de még lehet jelentkezni a megadott elérhetőségeken!
  3. Szeptember 25-én, jövő szombaton Lecsó Fesztivált szervezünk a Laborc utcai Sportpályán. További információkat az Óbudai Szaléziak honlapján találhatnak. Még lehet jelentkezni!
  4. Szeretettel ajánljuk a kedves hívek figyelmébe a Szalézi Értesítő legújabb számát, melyben tartományunk aktuális híreiről olvashatunk. A templom bejárata közelében lévő szokásos helyről elvihető.
  5. A kápolnaközösséghez tartozó rászoruló családok számára újra indítunk havi gyűjtést. Kérjük, hogy a felajánlott összeget a kápolna bankszámlájára utalják: Segítő Szűz Mária Lelkészség: 11784009–22224561 (adószáma: 19675905-1-41). A közlemény rovatba írják be: „rászoruló családok számára”.
  6. Heti szentjeinkről: hétfőn (szeptember 20.) Kim Taegon Szent András áldozópap, Csong Haszang Szent Pál és társaik, vértanúk emléknapja, kedden (szeptember 21.) Pietrelcinai Szent Pió áldozópap emléknapja, péntek (szeptember 24.) pedig Szent Gellért püspök és vértanú ünnepe lesz.