Hirdetés – Évközi 24. vasárnap – 2021.09.12.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek:

  1. Holnap, vasárnap szeptember 12-én csak este 18 órakor lesz szentmise. Azok számára, akik egészségi állapotuk miatt nem tudnak sem a Statio Orbis, sem a plébániai szentmisén részt venni a Főpásztor felmentést ad ezekre a napokra a szentmisén való részvétel kötelezettsége alól.
  2. Szeptember 13-án, hétfőn este 20 órától Horváth Pál vezetésével újraindul a Szellemi műhely, 20-án hétfőn este 20 órakor pedig Dér Katalin vezetésével a Bibliakör. Ezeket az alkalmakat már személyes találkozás formájában, a Don Rua teremben tervezzük megtartani, mindenkit szeretettel várunk.
  3. Idén szeptembertől is szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket és a fiatalokat hittanjainkra különböző korcsoportokban. Lesz egyetemista hittan, ifjúsági hittan, serdülő hittan ill.  a szentségekre (elsőáldozásra, bérmálásra, valamint a házassági szentségére) felkészítő hittan. A részletes tájékoztatás található az Óbudai Szaléziak honlapján és Facebookon. Kérjük, hogy jelentkezzenek a hittancsoportok felelőseinél (emailen vagy telefonon) szeptember 12-ig. A hittanokat szeptember 16-án, csütörtökön tervezzük indítani.
  4. Szeptember 25-én, Lecsó Fesztivált szervezünk a Laborc utcai Sportpályán. Több információt az Óbudai Szaléziak honlapján találhatnak. Várjuk a jelentkezést!
  5. Heti szentjeinkről: hétfőn (szeptember 13.) Aranyszájú Szent János püspök és egyháztanító emléknapja, kedden (szeptember 14.) pedig a Szent Kereszt felmagasztalása ünnepe, szerdán (szeptember 15.) a Fájdalmas Szűzanya emléknapja, csütörtökön (szeptember 16.) Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspökök, vértanú emléknapja lesz.