Vasárnapi hirdetések – 2017. szeptember 3.

  1. Hittanóráinkra szeretettel várjuk a gyermekek és fiatalok jelentkezését a templomban kitett jelentkezési lapokon. A hittanórák rendje a honlapunkon olvasható; a tavalyi rendszeren nem változtattunk.
  2. A VENI SANCTE TANÉVNYITÓ SZENTMISÉT szeptember 10-én tartjuk 9 órakor.
  3. Oratóriumi hirdetések:
  • Évközi oratóriumunkat  szeptember 8-án délután 16.30-kor kezdjük meg! A vacsorázás szeptember 4-től kezdődik: minden hétköznap este 17:00-19:00 között. Előtte lehetőség lesz a tanulásra és a játékra is! Szeretettel fogadunk minden felajánlott segítséget! Köszönjük előre az imákat, az anyagi és a természetbeni segítséget, valamint a fizikai jelenlétet is!
  • Szalézi Plusz túra és zarándoklat lesz szeptember 16-án Péliföldszentkeresztre. Részletek a kitett plakáton. Szeretnénk ezen közösségileg is részt venni: várjuk a kirándulni kedvelő fiatalokat, idősebbeket, a templomközösség kis csoportjait, az oratóriumba járókat, a cserkészeket a Nyergesújfaluról induló, kb. 15 km-es túrára. Indulás szeptember 16-án, szombaton 8 órakor a Flórián téri VOLÁN megállóból. Hazautazás egyénileg, de estére szállás 1000 Ft/fő áron igényelhető.
  1. Szeptembertől újraindul Horváth Pál vezetésével a Szalézi Szellemi Műhely. Az idei téma: Sorsfordító emberek, sorsfordító események az újkori egyháztörténetben. Az első alkalom szeptember 18-án hétfőn lesz, este 20.00 órától a Kultúrteremben. Ugyancsak új témával, az Apostolok Cselekedeteivel folytatódik a Bibliakör Dér Katalin vezetésével szeptember 25-én, hétfőn, este 20.00 órától ugyancsak a Kultúrteremben. Mindkét alkalomra szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  1. Szeptember 6-án, szerdán újraindul a Baba-Mama klub is, melyre 10-12 óra között szeretettel várnak minden édesanyát és kisgyermeket!
  2. Végül, szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket!