Vasárnapi hirdetések – 2017. szeptember 24.

  1. Folytatódik a Bibliakör Dér Katalin vezetésével szeptember 25-én, hétfőn, este 20.00 órától. Téma; az Apostolok Cselekedetei. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  2. A nyugdíjas klub találkozója szeptember 26-án, kedden 10 órától kezdődik. Szentmisét is tartunk a rendház kápolnájában!
  3. Szeptember 29-én, a hónap utolsó péntekén az oratórium keretén belül családi napot Szeretettel várjuk a gyerekeket és a felnőtteket is egy közös kikapcsolódásra, játékra, beszélgetésre!
  4. Október 14-én, szombaton 10-16 óra között megrendezésre kerül az Szalézi Lecsófesztivál, melyre szeretettel várjuk a családok apraját-nagyját! A zsűrizett lecsófőzéstől kezdve a gyerekprogramokon át a szalézi kerekasztalig sok érdekesség vár mindenkit! Akik szeretnének a versenyben is részt venni, október 8-ig (vasárnap) jelentkezzenek Márialigeti Bencénél vagy Áron testvérnél.
  5. A tavasz óta kápolnánkban működő civil áldoztatókkal elindítottuk az otthon vagy kórházban áldoztatás lehetőségét mindazok számára, akik tartósan vagy hosszabb ideig nem tudnak misére járni, áldozni. De lehet szó egy-egy alkalomról is. Mindazok, akiket vagy családtagjaikat, vagy közeli ismerőseiket érinti ez az otthon vagy kórházban áldozási lehetőségért keressék Zoli atyát!
  6. Október 1-én kezdődik a Városmisszió. Részletes programok a szórólapokon, és a hirdetőtáblán olvashatók.
  7. Végül, szeretettel köszöntjük ezen a héten név- és születésnapjukat, házassági évfordulójukat vagy életük valamilyen fontos eseményét ünneplő kedves testvéreinket!